Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-12-05. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un aparat foto digital Samsung Galaxy Camera!

Campania promotionala va avea loc in perioada 06.11.2013 – 04.12.2013, urmand a fi organizata si desfasurata pe aplicatia Facebook ‚Gliss – Culori de fotografie!’.

Mecanismul concursului:

Concursul desfasurat va fi de tip ‚voting’ – toate pozele incarcate in aplicatie vor putea fi votate prin butonul LIKE. 
Modalitatea de inscriere in concurs: Pentru a participa la aceasta campanie promotionala, participantii trebuie sa parcurga urmatorii pasi: 

  1. Sa dea LIKE paginii de Facebook ‚Schwarzkopf Romania’ (daca nu sunt deja fani ai acestei pagini) 
  2. Sa completeze datele personale (nume, prenume, email, numar de telefon) solicitate in aplicatia dedicata concursului „Gliss – Culori de fotografie!” 
  3. Sa incarce o fotografie personala in aceasta aplicatie avand la dispozitie 3 posibilitati de obtinere a acesteia: fie sa descarce o poza din calculator, fie sa descarce poza profilului de Facebook, fie sa obtina o poza cu ajutorul webcam-ului, pana pe data de 04.12.2013, ora 23:59. Peste poza descarcata de participant, in mod automat se va aplica un filtru sepia si se va afisa sub forma de colaj in galerie – poza originala/ poza cu filtru sepia. 
  4. Obtinand cele doua fotografii sub forma unui colaj foto, participantul va trebui sa isi invite prietenii pe pagina „Gliss –Culori de fotografie!” pentru a da ‚LIKE’ acestui colaj de fotografii. 
  5. La finalul campaniei promotionale, respectiv in data de 05.12.2013 se va organiza tragerea la sorti la care vor participa primii 20 de participanti clasati (persoanele care au acumulat cele mai multe voturi pentru fotografiile incarcate in aplicatie). Se va trage la sorti 1 castigator al marelui premiu si alti 10 castigatori ai unor premii mici.  

Premiile:

Pe baza voturilor primite pentru fotografiile incarcate de participanti in aplicatia destinata concursului ‚Gliss – Culori de fotografie’, se va intocmi un clasament al primelor 20 fotografii care detin cel mai mare numar de voturi din care se vor trage la sorti 11 fotografii castigatoare. 

Pentru detinatorii celor 11 fotografii se vor acorda urmatoarele premii: 

  • Marele premiu: - 1 aparat foto digital Samsung Galaxy Camera EK-GC100 in valoare de 1.599,99 Lei fara TVA.
  • Premii mici: 10 x seturi de produse Gliss Ultimate Color (sampon, balsam, balsam express, masca, tratament si oil elixir) in valoare totala de 217,20 Lei fara TVA.