Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un aparat foto digital Nikon Coolpix, o Tableta grafica Wacom, un Cooler notebook sau kituri Axe!

Concurs: Castiga un aparat foto digital Nikon Coolpix, o Tableta grafica Wacom, un Cooler notebook sau kituri Axe!

[like_to_read]

Campania este organizata si se desfasoara pe teritoriul României, în perioada 29.07.2013 , ora 09:00 – 26.08.2013, ora 24:00, exclusiv prin intermediul paginii oficiale de Facebook “www.facebook.com/efectulaxe”

Campania este adresata tuturor persoanelor fizice cu domiciliul stabil sau resedinta in Romania, care au implinit varsta de cel putin 18 ani pana la data inceperii prezentei Campanii si au un cont de Facebook activ.

Mecanismul campaniei:

Campania se desfasoara numai online, pe site-ul www.facebook.com, pe pagina oficiala de Facebook https://www.facebook.com/efectulaxe, care poate fi accesata la adresa https://www.facebook.com/efectulaxe.

Pentru a putea participa la prezenta Campanie, participantii trebuie:

 1. Sa aiba sau sa isi creeze in perioada Campaniei un cont pe site-ul www.facebook.com
 2. Sa acceseze pagina de Facebook https://www.facebook.com/efectulaxe, accesibila la adresa https://www.facebook.com/efectulaxe, în perioada desfasurarii Campaniei promotionale;
 3. Participantele (fete) trebuie sa intre in aplicatia de concurs si sa isi completeze datele personale pentru a se putea inscrie in aplicatie: nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail, oras si sa bifeze campul corespunzator legat de acordul expres si neechivoc ca datele personale astfel comunicate sa fie inregistrate in baza de date a SC Unilever South Central Europe SA, inregistrata la ANSPDCP cu notificarea nr. 2220, prelucrata de catre Agentia Workers@Work S.R.L. in scopul inscrierii in Campanie, desemnarii castigatorilor si atribuirii premiului., precum si sa bifeze campul corespunzator prin care participantul confirma ca are varsta peste 18 ani, in caz contrar neputand fi inscris in Campanie. Participantii baieti trebuie sa isi completeze din datele persoanel mentionate mai sus doar adresa de e-mail si nr.de telefon si sa bifexze campurile corespunzatoare mentionate mai sus.

Premiile:

Premiile oferite în cadrul prezentei Campanii sunt:

a. Premiile acordate Votantilor sunt urmatoarele (premiile se acorda in functie de numarul de voturi acordat de fiecare Votant, in ordinea clasamentului, un Votant putand castiga doar un singur premiu):

 1. Locul 1 (acordat Votantului care a votat de cele mai multe ori i) – Aparat foto digital Nikon COOLPIX S3500
 2. Locul 2 – Iriscan mouse
 3. Locul 3 – Tableta grafica WACOM Bamboo FUN Pen&Touch Small + kit AXE alcatuit din : AXE Gel de dus Apollo 250ml, AXE Spray Apollo 150ml, Burete de baie AXE, AXE silver car mouse
 4. Locul 4 – Imusic fotoliu gonflabil + kit AXE (ca mai sus)
 5. Locul 5 – Cooler notebook Master NotePal U2 Fan Edition + kit AXE (ca mai sus)
 6. Locurile 6-20 – kit AXE (ca mai sus)

In cazul in care sunt mai multi Votanti clasati pe acelasi loc in clasament (cu acelasi numar de voturi efectuate) departajarea se va face raportat la ordinea in care Votantii respectivi au efectuat voturile (va fi desemnat castigator al locului respectiv Votantul care a efectuat primul numarul de voturi, iar celalalt Votant, cu numar egal de voturi, va primi locul urmator in clasament ).

b.Fata care este aleasa sa fie imaginea AXE va castiga un premiu constand in :

 • O sedinta foto profesionala
 • Prezenta in urmatoare aplicatie AXE.

PARTICIPA LA CONCURS!

Cautăm Zâmbetul României!

[/like_to_read]