Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un aparat foto Sony HX50 super-zoom sau un trepied Manfrotto Pixi!

Concurs: Castiga un aparat foto Sony HX50 super-zoom sau un trepied Manfrotto Pixi!

[like_to_read]

In plin sezon estival, revista on-line Clubul Foto si Sony Romania va propun un concurs de fotografie inedit! Surprinde imaginea vacantei tale, inscrie-te la concurs si poti castiga un aparat foto  Sony HX50 super-zoom sau un trepied  Manfrotto Pixi.Lucrarile pot aborda genuri si teme diverse, cum ar fi: fotografii de calatorie, peisaje, luminile orasului, detalii (macro sau zoom), instantanee, expuneri lungi, fotografii de vacanta etc, dar trebuie sa se incadreze in tema impusa! Fotografiile pot fi realizate atat in tara cat si in strainatate. Asteptam cea mai reusita fotografie realizata de tine intr-o calatorie!Inscrierea fotografiilor: 18 Iulie - 20 August | Anuntarea castigatorilor: 30 August 2013. Pentru a afla castigatorii trebuie sa dai  Like paginii noastre pe  Facebook.

Premiile concursului foto:

Castiga un aparat foto Sony HX50

In aceasta etapa a concursului vor fi oferite patru premii, iar jurizarea se va face dupa cum urmeaza:

Premiul Juriului: fotografia castigatoare, aleasa de catre juriu, va fi premiata cu un aparat foto Sony HX50 (20 megapixeli, 30x zoom) oferit de Sony Romania. Pe larg despre Sony HX50 puteti citi in  testul de aici.

Premiile publicului: fotografiile cele mai apreciate de public, in baza voturilor, vor fi premiate cu cate un trepied  Manfrotto Pixi oferit de Photosetup.ro. Se vor oferi trei premii, in ordinea descrescatoare a voturilor.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]