Concurs: Castiga un aparat foto Sony HX50 super-zoom sau un trepied Manfrotto Pixi!

Adăugat de concursoman în data de 2013.07.18 • 1410 vizualizări

Concurs: Castiga un aparat foto Sony HX50 super-zoom sau un trepied Manfrotto Pixi!

Concurs: Castiga un aparat foto Sony HX50 super-zoom sau un trepied Manfrotto Pixi!

[like_to_read]

In plin sezon estival, revista on-line Clubul Foto si Sony Romania va propun un concurs de fotografie inedit! Surprinde imaginea vacantei tale, inscrie-te la concurs si poti castiga un aparat foto Sony HX50 super-zoom sau un trepied Manfrotto Pixi. Lucrarile pot aborda genuri si teme diverse, cum ar fi: fotografii de calatorie, peisaje, luminile orasului, detalii (macro sau zoom), instantanee, expuneri lungi, fotografii de vacanta etc, dar trebuie sa se incadreze in tema impusa! Fotografiile pot fi realizate atat in tara cat si in strainatate. Asteptam cea mai reusita fotografie realizata de tine intr-o calatorie! Inscrierea fotografiilor: 18 Iulie - 20 August | Anuntarea castigatorilor: 30 August 2013. Pentru a afla castigatorii trebuie sa dai Like paginii noastre pe Facebook.

Premiile concursului foto:

Castiga un aparat foto Sony HX50

In aceasta etapa a concursului vor fi oferite patru premii, iar jurizarea se va face dupa cum urmeaza:

Premiul Juriului: fotografia castigatoare, aleasa de catre juriu, va fi premiata cu un aparat foto Sony HX50 (20 megapixeli, 30x zoom) oferit de Sony Romania. Pe larg despre Sony HX50 puteti citi in testul de aici.

Premiile publicului: fotografiile cele mai apreciate de public, in baza voturilor, vor fi premiate cu cate un trepied Manfrotto Pixi oferit de Photosetup.ro. Se vor oferi trei premii, in ordinea descrescatoare a voturilor.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: