98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
22
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un aparat foto Nikon AW110 sau o cana termoizolanta Nikon!

   2013.09.10    1650

Concurs: Castiga un aparat foto Nikon AW110 sau o cana termoizolanta Nikon!

Surprinde actiunea in toate formele ei: curse de masini, acrobatii aeriene, intreceri de ciclism, raliuri, curse cu obstacole sau - de ce nu - surprinde sportivul tau preferat, intr-o evolutie spectaculoasa si ai sansa de a castiga premiul ce mare, un aparat foto Nikon AW110 de la NIKON ROMANIA! Subiectul si modul in care surprinzi fotografia este la alegerea ta, dar imaginea trebuie sa se incadreze in tema concursului. Inscrierea fotografiilor: 9 Septembrie - 6 Octombrie | Anuntarea castigatorilor: 15 Octombrie 2013.

In aceasta etapa a concursului vor fi oferite patru premii, iar jurizarea se va face dupa cum urmeaza:

  • Premiul Juriului: fotografia castigatoare, aleasa de catre juriu, va fi premiata cu un aparat foto NIKON AW110 (16 megapixeli, zoom 5x, Full HD, Wi-Fi si GPS) oferit de Nikon Romania.
  • Premiile Publicului: fotografiile cele mai apreciate de public, in baza voturilor, vor fi premiate cu cate o cana termoizolanta Nikon. Se vor oferi zece premii, in ordinea descrescatoare a voturilor.

PARTICIPA LA CONCURS!


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.