Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un aparat foto Canon DSLR EOS 600d!

Concurs: Castiga un aparat foto Canon DSLR EOS 600d!

dslr

[like_to_read]

Vrei sa castigi un aparat foto Canon EOS 600D kit 18-55mm IS II? E simplu!

Tot ce trebuie sa faci este sa ghicesti codul de 4 cifre si poti castiga aparatul foto Canon EOS 600D kit 18-55mm IS II! Noi te ajutam cu primele 3 cifre, daca urmezi pasii de mai jos. Ghiceste si a 4-a cifra si inscrie codul tau in concurs si in 12 septembrie afli daca premiul din seif este al tau!

Ce trebuie sa faci?

Pentru a afla primele 3 cifre ale codului care deblocheaza seiful, urmeaza pasii de mai jos:

Durata si aria de desfasurare:

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei in perioada 30 August 2013 – 26 Septembrie 2013, exclusiv pe internet. Campania se incheie oficial pe data de 26 Septembrie, orele 23:59, ora Romaniei.

Procedura de participare si derulare a concursului:

Campania "Gaseste codul, deblocheaza seifulsi castiga un aparatDSLR CANON” se desfasoara pe pagina de Facebook al companiei http://www.facebook.com/sinpro in perioada 30 August 2013 – 26 Septembrie 2013.

Pentru a participa la concurs este necesarsa aveti cont de utilizator pe site‐ul www.facebook.com.

Participantii trebuie sa ghiceasca un numar format din 4 cifre care sa corespunda codului seifului.

Prima cifra o pot obtine dup ace vor da LIKE/IMI PLACE la pagina companiei, www.facebook.com/sinpro. Cea de‐a doua cifra va fi dezvaluita inmomentul in care participantul se inscrie cu adresa lui de e‐mail la newslwtter‐ul companiei SinPRO. A treia cifra poate fi aflata dupa ce participantul da SHARE/DISTRIBUIE pe Facebook articolului care descrie mecanismul concursului (http://blog.sinpro.ro/concurs‐gaseste‐codul‐deblocheaza‐seiful‐si‐castiga‐un‐aparat‐foto‐dslr). Ultima cifra trebuie sa fie ghicita de catre participant (intre 0‐9). In cazul in care sunt mai multi participanti care au ghicit codul corect, la finalul concursuluise va face o extragere electronica folosind site‐ul www.random.org pentru desemnarea castigatorului.

Premiile acordate:

In cadrul acestei Campanii, Organizatorul ofera gratuit 1 premiu in valoare de 2.500 RON. Costul transportului premiului catre castigator va fi achitat de catre Organizator – valabil doar pentru premiile care se livreaza in Romania. In cazul in care castigatorul doreste ca premiulsa fie livrat in afara tarii, va suporta cheltuielile de transport. Premiile nu sunt transmisibile. Pentru identificare, castigatorul va avea nevoie de un act de identitate: carte de identitate sau pasaport.

Procedura desemnarii castigatoruluisi acordarea premiului:

Castigatoriul Campaniei va fi desemnatin urma efectuarii uneitrageri la sorti, dintre cei care au ghicit codul corect. Se va face o extragere electronica folosind site‐ul www.random.org pentru desemnarea castigatorului. Tragerea la sorti va avea loc in data de 30 Septembrie 2013.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]