Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un aparat Sigma DP2 Merrill!

Concurs: Castiga un aparat Sigma DP2 Merrill!

Trimite maxim 3 fotografii avand ca tema "Reflexii" si poti castiga marele premiu: un aparat foto Sigma DP2 Merrill!

Se incheie la: 01.10.2013

1. Tema concursului: Reflexii. Trimite-ne cele mai creative fotografii ce respecta tema si poti fi castigatorul unui aparat foto  Sigma DP2 Merrill.Vom aprecia cea mai interesanta abordare si cea mai creativa fotografie. * Trimite 3 imagini care sa respecte tema concursului. ** Dimensiuni imagini: Imaginile trimise trebuie sa aiba latura mare de 1024 pixeli. Imaginile vor fi in format JPEG, cu exif, fara semnatura, data sau alte insemne pe ele. Ne rezervam dreptul de a nu publica imaginile care nu respecta aceste conditii. *** Imaginile sunt aprobate in cel mult in 48h lucratoare, putand fi vizualizate apoi in site-ul de  CONCURSURI F64.

2. Cum inscriu imagini in concurs? Trebuie sa te loghezi in site-ul de concurs cu datele de logare in  www.F64.ro. Daca nu ai deja cont, il poti crea AICI.

3. Perioada desfasurare Etapa 1 - trimitere poze:  17 septembrie - 1 octombrie Etapa 2 – jurizare: 2 octombrie -  9 octombrie 20131 Etapa 3 - anuntarea castigatorilor: 10 octombrie 2013 pe  Facebook.com/F64Studio, pe  blog-ul F64 si in Newsletterul F64.

4. Premii

Premiu : un aparat  Sigma DP2 Merrill.

• Prin inscrierea unei imaginii, participantul declara in mod implicit ca este detinatorul drepturilor de autor asupra acesteia si isi asuma toate consecintele legale in cazul in care se dovedeste ca nu detine drepturile intelectuale asupra fotografiei. • De asemenea, in cazul in care utilizatorul nu este detinatorul drepturilor de autor asupra fotografiei acesta nu va primi niciunul din premiile acordate. • Drepturile asupra imaginilor apartin autorilor, iar F64 poate utiliza imaginile in comunicari, articole sau alte materiale promo.

PARTICIPA LA CONCURS!