Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un an de zile gratis intr-o garsoniera de senzatie!

Concurs: Castiga un an de zile gratis intr-o garsoniera de senzatie!

garson2

Esti student si cauti cazare?

Fa-te prieten cu Radio ZU pe Facebook si asculta la radio concursul care iti poate aduce un ZUpremiu. Un an de zile gratis intr-o garsoniera de senzatie. Pentru ca cele mai tari premii se castiga la ZU!

Urmareste in fiecare zi  pagina de facebook Radio ZU. La 10:15 si 19:15 postam "regula studentului". Pune-ti radioul pe ZU si asteapta momentul concursului. Cand DJ-ul de la ZU da start concursului, trimite SMS la 1815 (tarif normal valabil in Cosmote, Orange, Vodafone) cu ultima regula a studentului postata pe  pagina de facebook Radio ZU Daca ai trimis SMS-ul cu numarul 50 sau 100, esti in finala.

Daca ai norocul sa fii finalist, luni - 30 septembrie, intre 10 si 11 asteapta pe  pagina de facebook Radio ZUultima regula a studentului. Fii prima persoana care o trimite dupa startul concursului si castigi ZUpergarsoniera pusa in joc.

Garsoniera se afla in  West Gate Studios foarte aproape de statia de metrou Preciziei.

Uite ce poti castiga:

Premiul consta in cazarea asigurata in  West Gate Studios  din data de 1 octombrie 2013 pana in data de 30 septembrie 2014 intr-o garsoniera de 36 de mp, complet utilata si mobilata, pentru un ascultator Radio ZU (castigatorul va avea dreptul sa locuiasca singur sau impreuna cu inca o persoana).

Toate facilitatile si costurile aferente sunt incluse si acoperite de catre  West Gate Studios:

  • Chirie lunar;
  • Intretinerea aferenta garsonierei;
  • Utilitati (curent, incalzire, apa, internet) aferente garsonierei;
  • Masina de spalat;

Costurile pentru garantie vor fi suportate de  West Gate Studios

PARTICIPA LA CONCURS!Participa la acest concurs si primesti o cheie. Poate fi cheia care pe 16 decembrie, te poate face cu masINNA Innei - un  Porsche Boxster. innaboxter