Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-02-17. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un abonament full la LadyFit, timp de 3 luni de zile!

Cori Grămescu te pregătește de vară! Slăbește în doar 3 luni și arată lumii întregi că se poate!

Vrei să slăbești și nu știi de unde să începi? Ofertele sunt multe și atractive, dar nu găsești motivația necesară. Eva.ro și Cori Grămescu te ajută să faci primul pas în acest sens!

Înscrie-te la concurs, încarcă o poză cu tine (full body), răspunde la întrebarea din concurs și la finalul acestuia te poți număra printre cele 5 câștigătoare. Punem la bătaie 5 abonamente full la LadyFit, timp de 3 luni de zile. În plus, dieta ta va fi atent supravegheată de Cori Grămescu, vei beneficia de ședințe de masaj terapeutic la sală, pe tot parcursul celor 3 luni de dietă.

Regulament concurs:

  • Pentru a putea participa la concurs, utilizatorii trebuie să aibă cont pe www.eva.ro şi să completeze toate câmpurile din profil. Participă la concurs utilizatorii care au postat un comentariu în pagina concursului și care au încărcat o poză cu ei, în care sp se vada în întregime (full body).
  • Concursul se desfășoară în perioada 16 ianuarie - 17 februarie 2014. Premiile oferite în cadrul concursului constau în 5 abonamente full la LadyFit + dietă personalizată oferită de Cori Grămescu.
  • Extragerea este efectuată de către Cori Grămescu și redacția eva.ro în data de 17 februarie 2014. Căștigătorii vor fi desemnați dintre cei care au îndeplinit cele două condiții de participare la concurs, dar și care au avut cele mai puternice motivații.
  • Numele câștigătorilor vor fi afişate pe site. Dacă îți regăsești numele pe site, te rugăm să ne trimiţi un e-mail cu numele tău, copie după cartea de identitate, numărul de telefon şi adresa completă, la adresa concurs@eva.ro, specificând care este premiul câştigat şi data afişării pe site.
  • Emailul trebuie trimis de pe adresa de email folosită în crearea contului pe site-ul www.eva.ro.