Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-12-25. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un abonament de o saptamana la World Class!

Vrei sa reintri in forma dupa Sarbatori? Sportul este cel mai potrivit pentru a pierde in greutate, fara a pierde masa musculara. Tocmai de aceea, iti oferim posibilitatea de a castiga un abonament de o saptamana la oricare dintre locatiile World Class din Bucuresti sau Cluj-Napoca. Fie ca optezi pentru fitness, aerobic sau inot, vei avea 7 zile in care sa profiti la maxim de toate dotarile World Class. Participa si tu la concurs, pentru a putea castiga premiul!

Cum participi:

Inscrie-te la concurs urmand cei 2 pasi de mai jos, pentru a castiga un abonament de o saptamana la World Class:

  • PASUL 1 - Da like paginii de Facebook a Woman2Woman.ro: http://www.facebook.com/Woman2Woman.ro
  • PASUL 2 - Raspunde la intrebarea “Care este exercitiul tau preferat si de ce?“, printr-un comentariu la acest articol.

Participare:

Perioada in care poti participa este 17 – 24 decembrie 2013.

Participanta cu cel mai interesant raspuns va castiga premiul, constand intr-un abonament de o saptamana la oricare dintre locatiile World Class din Bucuresti sau Cluj-Napoca. Vezi toate locatiile aici.

Castigatoarea va fi anuntata in pagina de concurs, printr-un comentariu la acest articol, pe pagina de facebook a Woman2Woman.ro, dar si pe adresa de e-mail pana la data de 30 decembrie 2013.

Prin inscrierea la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele furnizate la inregistrare sa fie procesate si utilizate de catre Woman2Woman.ro la trimiterea de noutati, oferte si promotii.

*Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa respecte cerintele

**Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa specifice datele exacte, valide si reale la logarea pentru postarea comentariului: nume si adresa de e-mail (aceeasi adresa de e-mail folosita la abonarea pentru newsletter-ul Woman2Woman.ro). Castigatoarea va fi contactata prin e-mail si va primi pe adresa de e-mail furnizata la logare/abonare instructiunile necesare pentru a putea intra in posesia premiului castigat.

***Participantii cu raspunsuri copiate sau postate anterior pe alte site-uri pot fi descalificati.

****Castigatorii trebuie sa raspunda la mail-ul de anuntare a castigarii premiului in maxim 48 de ore de la data trimiterii acestuia. In caz contrar, pot pierde dreptul de a castiga premiul, acesta revenind unui alt participant.