101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
30
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un Voucher in valoare de 50 lei!

   2012.10.16    1404

Concurs: Castiga un Voucher in valoare de 50 lei!

Participa la concurs pana pe data de 03 Noiembrie si poti deveni castigatoarea unui voucher in valoare de 50 ron boemo.ro! Ce trebuie sa faci:
  • - Alege o bijuterie de aici: bijuterii handmade
  • - Scrie un comentariu la acest articol in care descrii o tinuta asortata cu aceasta.
Castigatoarea va fi desemnata in urma selectarii raspunsurilor cu ajutorul random.org. Click aici pentru abonare la newsleterul boemo. Regulament concurs: - Se va completa obligatoriu adresa de email valida. - Comentariul va trebui sa fie conform cerintelor concursului. - Concursul se incheie in data de 03 Noiembrie 2012, ora 24. - Comentariile care nu trateaza intrebarea concursului vor fi sterse. - Pentru nelamuriri, adresati-va aici. Castigatoarea va fi anuntata pe 04 Noiembrie in cadrul acestui articol si va fi contactata pe adresa de mail lasata pentru detalii. Daca aceasta nu va trimite detaliile cerute pana la data de 10 Noiembrie, va fi descalificata. PARTICIPA LA CONCURS!

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.