108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un Volkswagen Polo sau alte premii!

   2012.12.15    1174

Concurs: Castiga un Volkswagen Polo sau alte premii!

Iulius Mall îţi aduce cât Moşul nu poate duce! Iulius Mall Suceava s-a pregătit de sărbătoare şi a creat un tărâm magic pentru clienţii săi. Încă din prima zi a lunii cadourilor, Iulius Mall răsplăteşte pasiunea pentru cumpărături cu premii magice. În cadrul campaniei „Iulius Mall îţi aduce cât Moşul nu poate duce!”, sesiunile de shopping vor fi premiate cu daruri peste aşteptări. Până pe 24 decembrie 2012, cumpărăturile de minimum 100 de lei garantează participarea la marea tombolă. Clienţii trebuie să completeze taloanele primite şi să le depună la Centrul Info. Zilnic, primii 200 de clienţi care fac cumpărături peste acest cuantum vor primi cadouri instant: cozonaci aromaţi, bomboane de pom, figurine de ciocolată şi băuturi răcoritoare. În perioada campaniei, în fiecare seară, la ora 19.00, Moşul de la Iulius Mall se va asigura că unul dintre cumpărătorii harnici, ales prin tragere la sorţi, va fi premiat cu un robot de bucătărie Philips. În ajunul Crăciunului, la ora 12.00, Iulius Mall va face fericit unul dintre clienţi, care va pleca de la cumpărături la volanul marelui premiu, un Volkwagen Polo.În luna decembrie, Iulius Mall a adus lumea de basm a Crăciunului mai aproape de clienţii săi. Decoraţiuni spectaculoase au împodobit exteriorul mall-ului, iar zeci de mii de luminiţe de Crăciun şi globuri strălucitoare au îmbrăcat Iulius Mall într-o atmosferă feerică. Magia sărbătorilor se trăieşte mai intens lângă maiestoşii brazi şi scenele cu figurine animate din mall. Sesiunile de shopping sunt însoţite de colinde şi cântece de iarnă îndrăgite. Iulius Mall îi aşteaptă pe suceveni cu programe artistice inedite şi premii magice! PARTICIPA LA CONCURS!

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.