Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un Veet Kit de vara!

Concurs: Castiga un Veet Kit de vara!

LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI:

Concursul se va desfasura in perioada 09.08 – 06.09 2013 pe pagina de Facebook Veet Romania: www.facebook.com/veetromania

Pentru a participa la acest concurs, este necesara detinerea unui cont de utilizator pe reteaua de socializare Facebook (www.facebook.com), completat cu o adresa de e-mail valida si nume / prenume reale.

MECANISMUL CONCURSULUI:

Concursul “Veet-Vedere” se desfasoara pe pagina Veet Romania din cadrul retelei de socializare Facebook, si anume: www.facebook.com/veetromania.

Pentru a participa la concurs, participantii trebuie:

 • Sa detina un cont de utilizator in reteaua de socializare Facebook (www.facebook.com) cu nume / prenume reale;
 • Sa fie fani ai paginii Facebook Veet Romania;
 • Sa acceseze aplicatia Veet-Vedere aflata pe pagina Facebook Veet Romania;
 • Sa uploadeze o poza din vacanta, pe care sa o personalizeze cu rama foto Veet si adaugand text;
 • Sa aleaga dintre prietenii sai de pe facebook o persoana careia sa ii trimita vederea personalizata;
 • Sa trimita vederea prietenului selectat;
 • Sa raspunda corect la una din intrebarile legate de produsele Veet;
 • Sa completeze formularul cu datele personale reale (nume, prenume, adresa de e-mail, telefon) pentru a putea fi contactat in cazul in care va fi desemnat castigator.

Un participant va intra in concurs cu o (1) singura vedere trimisa catre un prieten, indiferent de numarul de vederi trimise in total pe durata concursului.

Fotografiile uploadate trebuie sa fie originale, realizate de utilizatori si apartinand acestora, realiste, fără texte, logo-uri sau orice alte materiale ce presupun drepturi de autor și care nu aparțin participantului. Fotografiile trebuie să fie în format .jpg sau.png. Fotografiile trebuie să aibă un conținut decent și trebuie să respecte toate regulile privind igiena copiilor și protecția acestora.

Nu sunt acceptate in cadrul Concursului fotografii care sunt copiate de pe internet, cu sau fara drepturi de autor, conțin mesaje obscene sau indecente, nu respectă condițiile Regulamentului, nu respectă condițiile impuse de lege (sunt materiale ilegale, periculoase, malițioase, calomniatoare, obscene, pornografice sau vulgare sau care ar putea fi considerate materiale instigatoare la acte penale sau ilegale), nu se încadrează în direcțiile și temele Concursului sau care reprezintă încercări de fraudare a sistemului. Organizatorul își rezervă dreptul de a descalifica sau de a exclude din Concurs materialele transmise de participanți și care, in opinia lui, nu respectă condițiile menționate mai sus.

Un participant poate fi descalificat (prin optiunea de stergere a informatiilor publicate de utilizator) in orice moment al desfasurarii Concursului daca Organizatorul observa orice fel de comportament considerat a fi in neconcordanta cu Concursul si cu Regulamentul. Organizatorul considera inscrierea in Concurs ca o acceptare implicita a Regulamentului si considera orice date cu privire la participant adevarate si corecte.

In cazul descoperirii oricaror neconcordante referitoare la cele de mai sus, Organizatorul va considera respectiva participare ca fiind invalida.

Data limită de participare la Concurs este 06.09 2013 – ora 12 :00 la pranz. După această oră, niciun upload de fotografie si raspuns la intrebare nu vor mai fi luate in considerare.

PREMIILE OFERITE ÎN CADRUL CONCURSULUI:

Premiile ce urmeaza a fi acordate constau in :

10 x 1  Veet Kit de vara (in valoare de aprox. 200 RON (incl. TVA) lei fiecare, insumand 2000 lei) care contine:

 • 1 x Veet Easy Wax + rezerva
 • 2 x Veet Benzi de ceară rece Suprem'Essence
 • 1x Veet Cremă depilatoare
 • 1 x Veet Cremă depilatoare pentru piele sensibila
 • 1x Veet Benzi de ceară rece pentru faţă

In cadrul Concursului, nu este posibila inlocuirea premiului prin contravaloarea acestuia in bani si/sau in alte obiecte, dupa cum nu este permisa, in nicio situatie, cedarea premiului castigat catre unul sau mai multi terti.

ANUNŢAREA ŞI ACORDAREA PREMIILOR:

Cei 10 castigatori vor fi desemnati in data de 09.09.2013 printr-o extragere organizata pe website-ul randompicker.com. In aceeasi zi cu tragerea la sorti, Organizatorul va afisa pe pagina de facebook Veet Romania numele castigatorilor. Acestia vor avea la dispozitie 3 zile lucratoare sa puna la dispozitia Organizatorului urmatoarele informatii: numele complet, adresa, numărul de telefon. Castigatorii vor fi anunţati şi telefonic, în maxim 2 zile lucratoare după anunţul oficial de pe reţeaua Facebook, in masura in care câştigătorul a furnizat un număr de telefon valabil. De asemenea, câştigătorii vor primi informaţii referitoare la premiul câştigat şi procedura care trebuie îndeplinită pentru a intra în posesia premiului.

PARTICIPA LA CONCURS!