Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-01-15. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un Test Drive cu un Ferrari 360 Modena sau un voucher de cumparaturi!

Intra pe site-ul dcnews.ro si participa la concursul organizat de Ferrari STORE. Poti castiga numeroase premii saptamanale, plus un TEST DRIVE cu un FERRARI 360 MODENA!

Dcnews impreuna cu Ferrari te invita sa castigi numeroase premii saptamanale de la Ferrari Store. In plus, nu rata marele premiu, un TEST DRIVE cu un FERRARI 360 MODENA!

In cadrul acestui Concurs se vor acorda, prin tragere la sorti:

  • A. Marele premiu, reprezentat de un Test Drive de 30 de minute cu Ferrari 360 Modena realizat impreuna cu un reprezentant Forza Rossa, la finalul campaniei, intr-o zi lucratoare stabilita de comun acord, in intervalul orar 10:00–18:00.
  • B. 10 premii saptamanale reprezentate de cate 1 voucher de cumparaturi in valoare de 200 de lei, valabil in cadrul magazinului Ferrari Store Bucuresti .

Cine poate participa la acest concurs?

La acest Concurs pot participa numai persoane fizice, cetateni romani cu rezidenta  in Romania sau cetateni straini rezidenti in Romania, care au implinit varsta de 18 ani pana la data de 06.11.2013 (data inceperii Concursului). Nu pot participa la Concurs angajatii companiei FORZA ROSSA STORE S.R.L. si nici membrii familiilor acestora (copii, parinti, frati/surori, sot/sotie).

Ce trebuie sa faci pentru a te inscrie in concurs?

Pentru a participa trebuie sa intri pe site-ul dcnews.ro, sa dai click pe banner-ul de concurs si sa raspunzi la cele patru intrebari.

Concursul este organizat si desfasurat pe intreg teritoriul Romaniei. Concursul va incepe pe data de 06.11.2013, ora 10:00 si va dura pana la 14.01.2014, ora 23:59.