Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un Telefon mobil Samsung Corby sau zilnic o cana fierbator auto samsun, usb cup warmer sau o rama foto in forma inimioara!
“SAY Valentine’s DAY” Declara-ti iubirea printr-o fraza care sa contina ca si cuvinte cheie SAY si TELEFON si castiga premii zilnice 
  1. Societatea S.C. MCS Communications S.R.L. , cu sediul social in Str. Nicolae G. Caranfil, nr. 52-54 , Bucuresti , cod unic de inregistrare 18792620, numar de inregistrare la Registrul Comertului J40/10312/2006 , organizeaza concursul „SAY Valentine’s DAY” ce se va desfasura pe pagina de Facebook a companiei, incepand cu data de 01.02.2012 pana la 29.02.2012.
  2. Ca sa poti participa trebuie sa fii Fan al paginii de Facebook Say ( www.facebook.com/say-shops.ro ) si sa fii abonat la newsletter-ul SAY   www.say-shops.ro  , utilizatorul trebuie sa fie inscris in concurs cu aceeasi adresa de e-mail la ambele conturi – facebook + say , pentru validarea premiului.
  3. Posteaza fraza de dragoste declarata pe wall-ul tau si asigura-te ca ai tag-uit pagina @SAY. In cazul in care nu ai tag-uit pagina, mesajul tau nu va fi validat in concurs.
  4. MCS Communications SRL isi rezerva dreptul de a nu inlcude in competitie si de a sterge, daca e cazul, mesajele care nu corespund (nu contin cuvintele cheie), mesajele care contin un limbaj trivial, precum si mesajele defaimatoare.
  5. Premiile si desemnarea castigatorilor :
IPremiile zilnice ce constau in: a. Cana Fierbator Auto Samsung b. Usb Cup Warmer c. Rama foto in forma de inimioaraII. Marele Premiu ce consta in a. Telefon mobil Samsung CorbyLa sfarsitul zilei, echipa SAY va alcatui un top 10, pe care il va publica pe wall-ul paginii, format din cele mai frumoase mesaje de dragoste. Dintre cele 10 mesaje, va fi ales unul prin tragere la sorti. Ziua de concurs incepe la 08:00 si se va incheia la 22:00 Anuntarea castigatorilor, precum si publicarea topului va avea loc in ziua urmatoare. Castigatorul are dreptul sa aleaga un premiu dintre cele 3 premii zilnice. Marele premiu se va acorda prin tragere la sorti, pe data de 1 martie 2012. Castigatorul va fi anuntat pe data de 2 martie 2012. La tragerea la sorti finala vor participa toti concurentii ce s-au inscris, in prealabil  in competitie si au respectat regulamentul.

6. Concursul este deschis tuturor vizitatorilor site-ului  www.say-shops.ro si a paginii de Facebook , www.facebook.com/say.shops, indiferent de varsta, rezidenti in Romania, cu exceptia angajatilor societatii organizatoare S.C. MCS Communications S.R.L., precum si a membrilor familiilor acestora (copii, parinti, frati/surori, sot/sotie).

7. Castigatorii vor fi anuntati in a doua zi, pe pagina de facebook ,  http://www.facebook.com/say.shops . Castigatorii sunt rugati sa trimita un e-mail cu datele de contact, pentru a stabili detaliile cu privire la ridicarea premiilor.  Organizatorul va contacta castigatorii in termen de 24 de ore, de la data publicarii listei castigatorilor. Organizatorul si castigatorul vor semna un proces verbal de predare-primire a premiului.

8. Premiilor vor fi ridicate personal de catre castigatori de la unul dintre magazinele Say , sau de la sediul central S.C. MCS Communications S.R.L . din str. Nicolae G. Caranfil, nr. 52-54 , sector 1, Bucuresti, pe baza cartii de identitate.

9. S.C. MCS Communications S.R.L. se obliga sa respecte drepturile participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

10. Dispozitii Finale:

  1. Participantii la acest concurs sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.
  2. Orice nerespectare a regulamentului de concurs conduce la anularea castigurilor.
  3. S.C. MCS Communications S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament. Orice modificari aduse regulamentului, vor fi publicate pe pagina de facebook.
PARTICIPA LA CONCURS!