Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un TV Smart 3D Samsung!

Concurs: Castiga un TV Smart 3D Samsung!

Continuăm concursurile pentru toți abonații noștri la newsletter, iar luni, 2 septembrie vom oferi ca premiu un super TV Smart 3D de ultima generatie – Samsung 32F6400, prin tragere la sorți.  Vezi aici premiul.

Cum te poți înscrie? Tot ce trebuie să faci este să te abonezi la newsletter până la data de 1 septembrie 2013 (inclusiv) și să ții minte numărul tău de participare.

Ești deja abonat? Chiar dacă ești deja abonat,  înscrie-te în această pagină și vei primi număr de participare pentru concurs.

Nu mai știi numărul tău de participare?  Click aici pentru a il afla.

Atenție: doar abonații care se înscriu și au număr de participare intră în concurs. Este posibil ca numărul tău de participare să fie valabil și pentru alte extrageri, deci ai grijă de el!

Vom afișa câștigătorul dupa extragere, pe data de 2 septembrie 2013, în cadrul acestui articol.

PARTICIPA LA CONCURS!

eMAG a extras castigatorul concursului de saptamana trecuta, care a avut un premiu deosebit, un aparat foto DSLR Nikon D5200! Castigatorul este Catalina Gheorghe si are numarul de participare 1371531175. 

Aici extragerea realizata prin serviciul tragerilasorti.ro:  http://bit.ly/15cMiJm [color-box]Nu uitați să vă înscrieți și la newsletterul nostru, pentru a fi la curent cu noi anunțuri de concursuri și alte detalii interesante.[/color-box]