Concurs: Castiga un Set lenjerie Dama Lime Light (Sutien Push up Effect Gel + Tanga) sau un Set boxeri barbati Elegance Gentle!

Adăugat de concursoman în data de 2012.02.03 • 1403 vizualizări

Concurs: Castiga un Set lenjerie Dama Lime Light (Sutien Push up Effect Gel + Tanga) sau un Set boxeri barbati Elegance Gentle!
Da Like si Share la pagina noastra de Facebook si la prima noastra tombola organizata in data de 14 Februarie poti castiga un SET LENJERIE DAMA LIME LIGHT (Sutien Push up Effect Gel+ Tanga) sau SET BOXERI BARBATI ELEGANCE GENTLE . Castigatorii vor fi alesi dintre fanii paginii noaste de Facebook (cei care au dat like si share pe pagina lor) prin tragere la sorti in data de 14 Februarie. Asadar, anunta-ti si prietenii sa participe la concursul nostru. Fiecare Like si Share primit pe Facebook legat de pagina https://www.facebook.com/pages/Lingerie-Fashion-Bellinda/152363504865969 te poate face castigatorul unui set deosebit de lenjerie intima Bellinda! Regulament concurs:  Pentru a fi considerat inscris la concurs, trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii: 1. sa te numeri printre fanii paginii Lingerie Fashion Bellinda, lucru pe care il poti face cu un simplu like (imi place). 2. sa dai share paginii Lingerie Fashion Bellinda PARTICIPA LA CONCURS!

provident.ro


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: