101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
35
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un Samsung Smart Tv 3D cu diagonala de 100 cm sau zeci de premii zilnice!

 admin  2013.12.03  Diverse,Electronice,Trageri la sorti  3128

Luna cadourilor e plina de surprize cand asculti KISS FM si urmaresti cele mai tari oferte pe InZonaTa!

Mos Craciun ajunge mai devreme la voi cu un super premiu SAMSUNG SMART TV 3D cu diagonala de 100 CM si zeci de premii zilnice!

Completeaza formularul sau apasa butonul PARTICIPA daca deja esti logat si intra in cursa pentru marele premiu! In plus zilnic, pana pe 23 decembrie la KISS FM vom anunta cadourile zilnice, constand in oferte speciale InZonaTa - o SURPRIZA noua in fiecare zi! 

Premiul SURPRIZA pentru cei inscrisi pe 2, 3 si 4 decembrie este un espressor de cafea TCHIBO CAFISSIMO PICCO RED! Ti-au placut si alte oferte? Lasa-ne comentarii cu ce premii zilnice ai vrea sa mai oferim!


PARTICIPA LA CONCURS

concurs inzonata concurs Kiss Fm concursuri concursuri online samsung smart tvNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.