108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
48
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un Samsung Galaxy S4!

   2013.08.09    1455

Concurs: Castiga un Samsung Galaxy S4!

[like_to_read]

Iti scriem in numele digipass-ului tau. El e usor abatut ca n-a mai vazut lumina zilei de ceva vreme si ar vrea sa-l ajuti sa te ajute.

Ca sa il inveselesti, trebuie doar sa il scoti din sertar si sa faci macar 2 tranzactii pe luna sau sa activezi plata automata a facturilor prin direct debit. Intri automat in tragerile la sorti lunare pentru un Samsung Galaxy S4. Mai precis, poti castiga daca platesti facturi, transferi bani, schimbi valuta sau incarci cartela.

Astfel, toata lumea castiga: digipass-ul simte caldura blanda a soarelui, iar tu iti administrezi mai usor transferurile bancare (poate chiar de pe un smartphone nou!).

E simplu, pentru ca ING Home’Bank e usor de folosit si te ajuta sa faci tranzactii in siguranta din confortul propriei case. Sau al propriului balcon, din fata blocului sau chiar direct de pe plaja.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.