101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
31
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un Samsung Galaxy S4!

   2013.06.07    1533

Concurs: Castiga un Samsung Galaxy S4!

[like_to_read] Începem o nouă serie de concursuri săptamânale pentru toți abonații noștri la newsletter! Săptămânal, în ziua de luni, vom oferi două premii cu totul speciale, prin tragere la sorți, după cum urmează:
  • un premiu pentru persoanele abonate în săptămâna de concurs – dacă nu ești încă abonat, abonează-te simplu și rapid în aceasta pagina;
  • un premiu pentru abonații vechi, care deschid cel putin un newsletter eMAG in saptamana de concurs.
Premiile diferă de la săptămână la săptămână și le vom anunța cu cel mult 48 de ore înainte de pornirea noii săptămâni de concurs, aici – pe blog. Toate extragerile vor fi făcute prin intermediul serviciului Random.org.  În prima săptămână vom oferi două telefoane Samsung Galaxy S4, după cum urmează:
  • un Samsung Galaxy S4, pentru persoanele abonate în săptămâna de concurs (3 – 9 iunie 2013);
  • un Samsung Galaxy S4, pentru persoanele abonate înainte de 3 iunie 2013. Pentru a participa, este necesar sa deschideti cel putin un newsletter eMAG in saptamana 3 – 9 iunie 2013.
PARTICIPA LA CONCURS! [/like_to_read]

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.