Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-02-01. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un Renault Clio RS!

Promotia "castiga un Renault Clio R.S. cu Orange TV si Discovery Turbo Extra" se desfasoara in perioada 20 decembrie 2013 – 31 ianuarie 2014.

La Promotie poate participa orice utilizator activ al Organizatorului, client al Orange Romania care are un cont online activ in aplicatia contul meu de pe www.orange.ro/contul-meu, cu varsta peste 18 ani si care are capacitate deplina de exercitiu. Crearea unui cont online pentru aplicatia contul meu se poate face pe www.orange.ro/contul-meu, indiferent daca utilizatorul este sau nu client Orange. Toti Participantii trebuie sa fie rezidenti sau sa aiba domiciliul in Romania.

Mecanismul de desfasurare a Promotiei 

Accesarea canalului linear Discovery Turbo Extra este gratuita. Traficul de date aferent navigarii in site-ul tvgo.orange.ro, precum si in aplicatia pentru smartphone si tablete, Orange TV Go, va fi taxat in functie de tariful corespunzator pachetului de date detinut de Participant, indiferent de reteaua de date mobile folosita de catre acesta. 

Participa la Promotie oricine acceseaza canalul linear Discovery Turbo Extra cel putin o data pe perioada de desfasurarea a promotiei, fie pe tvgo.orange.ro, fie din aplicatia dedicata pentru smartphone si tableta Orange TV Go, disponibila in Google Play si AppStore. Orice Participant care acceseaza cel putin o data pe perioada de desfasurare a promotiei canalul linear Discovery Turbo Extra primeste 1 punct

Participantii care au un abonament Orange TV si acceseaza canalul linear Discovery Turbo Extra cel putin o data pe perioada de desfasurare a promotiei primesc 2 puncte

Pentru a putea accesa canalul Discovery Turbo Extra participantii trebuie sa aiba un serviciu de date activat (indiferent de furnizorul de internet) si un dispozitiv compatibil cu acest serviciu. Traficul de date corespunzator accesarii canalului Discovery Turbo Extra va fi taxat in functie de tariful corespunzator pachetului de date activat al furnizorul de internet folosit. 

Numele de utilizator al contului online folosit de Participanti sunt inregistrate si memorate in sistemul tehnic utilizat de Organizator pe toata perioada de desfasurare a Promotiei. 

Premii 

Premiul oferit de Organizator Participantului desemnat castigator al Promotiei in urma tragerii la sorti este dupa cum urmeaza: 

  • o masina Renault Clio R.S., in valoare de 19000 euro (TVA inclus) 

Tragea la sorti pentru acordarea Premiului, se va realiza in data de 6 februarie 2014.