Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-12-25. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un Netbook Evolio U9!

La final de an punem LIVE-ul pe primul plan! Vezi cum s-a cantat in studio si alege-ti momentul preferat iar in ajun de Craciun te poti alege cu un super premiu de la ProFM!

ProFM LIVE Session inseamna concerte LIVE in studioul ProFM pe care le auzi la radio si le vezi apoi si pe www.profm.ro. Acum le poti revedea si castiga premii!  Voteaza pe pagina de facebook ProFM LIVE-ul preferat si poti castiga un netbook! Intra in galeria foto dedicata concursului, vezi momentul LIVE din studioul ProFM si da-i like pozei aferente din galerie daca iti place. 

In ajun de Craciun numaram like-urile si ordonam live-urile dupa alegerea ta intr-un clasament de final de an. Iar daca ai participat, te poti face cu un super netbook ca sa stai pe net cat iti doresti!

Concursul “Voteaza cel mai tare PRO FM Live Session” se deruleaza in intervalul 18 decembrie 2013 – 24 decembrie 2013.

Modul de desfasurare a actiunii:

In intervalul 18 decembrie 2013 – 24 decembrie 2013, vizitatorii site-ului www.profm.ro si ai paginii de Facebook a site-ului www.profm.ro au sansa sa castige un Netbook Evolio U9

Castigatorul va fi selectat dintre cei care dau LIKE unei poze din albumul Voteaza Best Of ProFM LIVE Session de pe pagina de Facebook a site-ului www.profm.ro. Un user se poate inscrie in concurs de cate ori doreste, capatand tot atatea sanse de a fi desemnat castigator. 

Premiu:

Organizatorul ofera premiul concursului care consta intr-un Netbook Evolio U9.

Desemnarea castigatorilor se va face dupa formula rand()*n, unde „n” este numarul de persoane care au dat LIKE unei poze din albumul Voteaza Best Of ProFM LIVE Session de pe pagina de Facebook a site-ului www.profm.ro. Adica, toti userii inscrisi in concurs sunt introdusi intr-un tabel in EXCEL, fiecare primind un numar in ordinea inscrierii. Intr-o celula de Excel introducem formula random*n (selectand numerele inscrierii in concurs). Formula genereaza un numar aleatoriu de la 1 pana la ultimul participant. Numele din dreptul numarului generat reprezinta castigatorul concursului. 

Castigatorul va fi anuntat pe 24 decembrie pe site-ului www.profm.ro si pe pagina de Facebook a site-ului www.profm.ro.