Concurs: Castiga un MOUSE WIRELESS Genius DX-8100!

Adăugat de concursoman în data de 2013.08.26 • 1299 vizualizări

Concurs: Castiga un MOUSE WIRELESS Genius DX-8100!

Concurs: Castiga un MOUSE WIRELESS Genius DX-8100!

[like_to_read]

In perioada 26 august - 1 septembrie, puteti participa la noul concurs desfasurat de TravelBank.ro, cu sprijinul Fastius Curier, companie premium de curierat rapid din Bucuresti.

Premiul: un MOUSE WIRELESS Genius DX-8100 (imaginea este cu titlu de prezentare).

Pentru a participa, este necesar sa fiti prieteni ai paginilor de Facebook TravelBank.ro si Fastius Curier (daca sunteti deja, o cerinta este deja indeplinita, daca nu, atunci Like la www.facebook.com/TravelBankRo si Like lawww.facebook.com/Fastius ), sa dati Share la acest anunt de concurs si, la fel de important, sa intrati pe www.travelbank.ro/forum, sa postati minim 5 mesaje si apoi sa postati un comentariu la acest articol, cu numele de utilizator folosit pe TravelBank.ro. Atentie, mesajele trebuie sa fie coerente, sa abordeze subiecte legate de turism si sa respecte regulile generale ale forumului.

Pentru a posta mesaje pe Forum TravelBank.ro, trebuie sa aveti un cont de utilizator pe www.travelbank.ro. Daca nu aveti deja, puteti face unul nou aici:http://www.travelbank.ro/my+travel+bank/contul+meu/cont+nou apoi puteti accesa www.travelbank.ro/forum Veti putea folosi contul si in viitor - vom lansa in curand noi concursuri.

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti (selectie aleatorie), premiul va fi trimis de Fastius Curier si partenerii sai, oriunde in tara. Noi concursuri rapide vor fi lansate si in perioada urmatoare, in parteneriat cu Fastius Curier, companie "verde" ce sprijina viteza responsabila si mediul inconjurator, valori in care crede si TravelBank.ro!

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: