98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
52
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un Land Rover Freelander 2 sau un Range Rover Evoque + alte premii!

   2012.12.23    2287

Concurs: Castiga un Land Rover Freelander 2 sau un Range Rover Evoque + alte premii!

Alimentează de minim 50 de lei până la data de 24 februarie 2013, trimite codul promoțional de pe bonul fiscal prin SMS la 1877 sau direct pe site și strânge cât mai mulți centimetri de zăpadă Rompetrol. Adună zăpada în contul tău astfel:
              Alimentare                       Centimetri de zapadă
  • 50-99,99 lei                                          3 cm
  • 100-199,99 lei                                     6 cm
  • 200-299,99 lei                                    14 cm
  • peste 300 lei                                        20 cm
Adună centimetri în contul tău și poți câștiga premii garantate, un kit de urgență pe zi sau, dacă ai noroc de vreme rea, un Land Rover Freelander 2 sau un Range Rover Evoque în fiecare lună.
Dacă alimentezi cu EfixS sau plătești cu card Fill&Go Personal, acumulezi un număr dublu de centimetri de zăpadă în cont. Adună 25 de centimetri de zăpadă în contul tau si câștigi garantat o perie de zăpadă cu racletă. Dacă alimentezi în valoare mai mare de 100 lei, poți câștiga unul dintre cele 88 de kit-uri de urgență acordate zilnic. În plus, dacă alimentezi cu EfixS sau plătești cu card Fill&Go Personal, acumulezi un număr dublu de centimetri de zăpadă în cont. Atunci când strângi minim 20 cm de zăpadă Rompetrol, intri automat în tragerea la sorți pentru marele premiu. La sfârșitul fiecărei luni de promoție poți câștiga un Land Rover Freelander 2 sau, dacă nivelul zăpezii pe Vf. Omu atinge 30 cm, un Range Rover Evoque! PARTICIPA LA CONCURS!

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.