Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-01-16. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un Intel Core i7 4770K!

Ho, ho, ho dragii monstrului! Ati fost cuminti anul acesta? Va pregatiti ghetutele pentru diseara? Ei bine, noi am complotat alaturi de Intel, Mos Nicolae si Mos Craciun si am hotarat sa va oferim 3 premii care sa va faca sarbatorile mai frumoase! Evident, este vorba despre i7… Core i7. Ultima generatie de Core i7, adica Intel Core i7 4770K, supranumit si Haswell !!!

Ati inteles bine, trei fericiti castigatori vor intra in noul an mai bogati nu doar cu intelepciune, magia sarbatorilor si urari calde de la prieteni ci si cu un Intel Core i7 4770K !

Ce trebuie sa faceti? 

Eu va spun doar ca trebuie sa completati corect datele de contact (nume, prenume, adresa de mail si numar de telefon) si apoi sa alegeti raspunsurile care vi se potrivesc mai bine la intrebarile de mai jos.

Nu este deloc complicat, nu dureaza mult si toata lumea are sanse egale, pentru ca la final (15 Ianuarie 2014 – inchiderea concursului) Mos Craciun va face extragerea folosind Random.org (16 Ianuarie – tragerea la sorti). Esti gamer? Sau poate poweruser…cine stie, poate chiar si overclocker. Vrei un Intel Core i7 4770K? Raspunde la intrebarile de mai jos si Mos Craciun iti aduce in dar cel mai puternic procesor pentru gameri!