Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un Home Cinema Samsung!

Concurs: Castiga un Home Cinema Samsung!

[like_to_read]

Campania “TE ABONEZI LA NEWSLETTER SI CASTIGI HOME CINEMA SAMSUNG” se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei incepand cu 16 iulie 2013 si pana in data de 30 iulie 2013.

La campania “TE ABONEZI LA NEWSLETTER SI CASTIGI HOME CINEMA SAMSUNG” poate participa orice persoana fizica sau juridica care se aboneaza la Newsletter-ul www.pcgarage.ro incepand cu perioada 16 iulie 2013. Participarea la Campanie nu este conditionata de achizitia vreunui produs.

MECANISMUL CAMPANIEI:

Pentru a participa la Campania “TE ABONEZI LA NEWSLETTER SI CASTIGI HOME CINEMA SAMSUNG” , orice persoana interesata trebuie sa se aboneze la Newsletter-ul PC Garage, prin pagina http://www.pcgarage.ro/aboneaza-te-si-castigi/, incepand cu 16 iulie 2013 si pana in ziua in care Organizatorul decide incetarea Campaniei. Participarea la Campanie nu este conditionata de achizitia vreunui produs.

  • Pentru a se abona la newsletter-ul PC Garage, Participantul trebuie sa inscrie o adresa de e-mail valida si numele sau real, folosind oricare dintre modalitatile de abonare existente.
  • Fiecare adresa de e-mail inscrisa va primi un id de abonare, care este numar natural unic; o adresa de e-mail poate primi cel mult un id de abonare;
  • Prin inregistrarea in Campanie, participantii isi dau acordul expres pentru utilizarea datelor lor personale si a imaginii in scopuri publicitare.

PREMII:

Premiul Campaniei este: 1 (un) HOME CINEMA SAMSUNG HT-E330

Castigatorul va fi desemnat in data de 30 iulie 2013. Castigatorul va fi extras dintre participantii inscrisi in concurs in saptamana anterioara zilei in care este realizata tragerea la sorti.

PARTICIPA LA CONCURS!

Alte concursuri de tip "TE ABONEZI LA NEWSLETTER SI CASTIGI":

[/like_to_read]