108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
47
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un DVD cu filmul Abduction (2011)!

   2012.01.07    1439

  Cineblog şi ProVideo te invită la concurs. Poți câstiga DVD cu filmul Abduction (2011) !6647766113 36f969b884 Concurs Abduction (2011): Câştigă un DVD Ce trebuie să faci: Numeşte un alt film în care protagonistul se transformă din vânat în vânător. Perioada de concurs: 6- 13 ianuarie 2012. Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi. Acesta va fi afişat în seara zilei de sâmbătă, 14 ianuarie2011.   Un singur comentariu este suficient. Orice încercare de fraudă va fi sancționată cu excluderea din concurs a celui implicat. (Este acceptat un singur comentariu/ IP !) Acestea fiind spuse, nu ne rămâne decât să vă urăm mult succes! Premiul este oferit de ProVideo . [youtube id="4BpYpJnspNk" width="600" height="350"] Dintotdeauna Nathan (Taylor Lautner) a avut sentimentul ca este strain de propria sa viata. Si cea mai puternica temere i s-a adeverit intr-o zi, cand fara sa vrea, o prietena i-a gasit fotografia pe un site de persoane disparute. De aici, totul a luat o intorsatura periculoasa: a realizat ca parintii sai nu sunt cei pe care ii credea, iar realitatea lui era de fapt o minciuna menita sa ascunda adevaruri fatale. Intelegand ca a ajuns intr-un punct in care nu mai poate avea incredere in nimeni, Nathan porneste in cautarea adevarului si a parintilor sai biologici impreuna cu prietena sa din copilarie, Karen (Lily Collins), insa cei doi ajung in scurt timp sa fie urmariti de o armata de asasini si agenti FBI. Calatoria lui Nathan devine astfel o lupta cumplita pentru supravietuire, iar singura lui sansa este sa se transforme din vanat in vanator si sa incerce sa anticipeze toate miscarile nemilosilor adversari. PARTICIPA LA CONCURS!

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.