Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un City Break la Praga o data la doua saptamani sau saptamanal un bilet de autocar dus-intors catre o destinatie operata direct de Eurolines Ro

Concurs: Castiga un City Break la Praga o data la doua saptamani sau saptamanal un bilet de autocar dus-intors catre o destinatie operata direct de Eurolines Romania! eurolines2 [like_to_read]

Propune un nume!

Strânge cele mai multe voturi și poți castiga saptămânal un bilet de autocar dus-întors către o destinație operată direct de Eurolines România sau, prin tragere la sorți, o data la două săptămâni, un City Break la Praga!

Promotia este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in spaţiul virtual corespunzator paginii Facebook https://www.facebook.com/eurolines. Promotia va incepe in data de 19.08.2013, ora 11:59, ora Romaniei, si se va incheia in data de 30.09.2013, ora 11:59, ora Romaniei.

Mecanismul campaniei:

  • Participantul isi da acceptul de a fi fan al paginii de Facebook Eurolines, dand un click pe butonul de ‘’Like’’.
  • Participantul accepta termenii si conditiile aplicatiei “Participa la licitatia Eurolines!”.
  • Participantul trebuie sa urmeze instructiunile afisate in aplicatie si sa propuna un nume pentru autocarul Eurolines ilustrat in cadrul aplicatiei de Facebook in saptamana respectiva.
  • Odată ce a propus un nume pentru autocarul Eurolines, Participantului îi va fi creat un URL unde va putea fi vizualizat numele propus de el
  • Participantul va trebui să adune cât mai multe voturi pentru numele propus, distribuind prietenilor săi din rețeaua Facebook URL-ul la care poate fi accesat numele propus.
  • Participantul care adună cele mai multe voturi într-o săptămână va fi considerat câștigătorul săptămânii respective, fiind premiat cu premiul săptămânal reprezentat de un bilet de autocar către una dintre destinațiile operate direct de Eurolines Romania, valabil doar pentru o singură persoană.
  • Propunerile din săptămâna precedentă nu mai sunt luate în calcul pentru premiul din săptămâna curenta.

Toti Participantii care accepta termenii si conditiile aplicatiei, iau parte la tragerea la sorti, organizata din doua in doua saptamani, pe intreaga perioada in care Promotia este activa (deci vor exista 3 trageri la sorti), in cadrul careia au sansa de castiga unul dintre cele 3 pachete tip City Break la Praga, valabil pentru 2 persoane.

Daca un nume a fost deja propus de un Participant, acesta nu va mai putea fi propus din nou. Orice propunere tip duplicat nu va fi luata in considerare nici in cazul premiilor saptamanale, nici in cazul premiilor oferite prin tragere la sorti.

Un Participant poate câștiga cel mult un premiu săptămânal și cel mult un premiu prin tragere la sorți.

Prin faptul ca Participantul propune un nume castigator isi da acordul ca acel nume sa fie folosit pentru denumirea unui autocar Eurolines (va fi lipit pe autocar), dar si pentru folosirea sa in alte activitati de marketing aferente.

Premiile:

Premiile Promotiei se încadrează în 2 categorii: 6 (șase) premii săptămânale și 3 (trei) premii oferite prin tragere la sorți, o dată la două săptămâni.

  • Cele 3 (trei) premii acordate prin tragere la sorți, o dată la două săptămâni, constau în 3 pachete City Break la Praga, pentru câte 2 persoane fiecare. Fiecare pachet constă în 3 nopţi cazare la hotel 3*, mic dejun, transport autocar. Plecări: marţi, joi şi retur: sâmbătă, luni. Valoarea unui premiu este de 406 EUR / 2 persoane (deci 1218 EUR pentru toate cele 3 premii). Perioada de valabilitate pentru aceste premii acordate prin tragere la sorți este 01.11 – 27.12.2013 (perioada călătoriei).
  • Cele 6 (sase) premii saptamanale constau intr-un bilet de autocar către una dintre destinațiile operate direct de Eurolines Romania. Biletul este valid pentru o singură persoană, dus-intors, catre orice destinatie operata direct de catre Eurolines Romania, la alegerea castigatorului. Perioada calatoriei este 15.09.2013 – 15.12.2013.

PARTICIPA LA CONCURS!

Regulamentul concursului il gasiti AICI.

[/like_to_read]