80
concursuri
active
Premii
in valoare de

695.84
miliarde de lei,
adica

695.839.387,00
RON
11574
concursuri
expirate
14
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un Chopper Rock FM!

 admin  2013.11.13  Diverse,Trageri la sorti,Cel mai bun scor  2895

Rock FM cauta Rebel cu Cauza!

Manifesta-te pe rockfm.ro!

Rock-ul a fost dintotdeauna în mijlocul protestelor care au schimbat lumea în bine. Acum, RockFm caută Rebel cu Cauză. Acel om care iese din turmă şi se ridică pentru ceea ce crede. In era protestelor, RockFm e portavocea ta. Schimbarea în bine începe cu tine. Cauza ta devine cauza RockFm.

Fii Rebel cu Cauza, la Rock FM! Datorita tie, lumea poate fi mai buna!

4 NOIEMBRIE - 15 DECEMBRIE

  • Sustine o cauza in care crezi si trimite-o cat mai multor prieteni. Convinge-i ca uniti putem fi o forta! Pentru fiecare nou sustinator adus de tine cauza primeste 1 punct. In fiecare saptamana, “ambasadorul” care a adus cei mai multi sustinatori este premiat cu o chitara Squier by Fender Bullet Stratocaster HSS.

16 DECEMBRIE

  • Cele mai votate 10 cauze pana la data de 15 decembrie vor fi evaluate de catre juriul Rock FM. Analizam, deliberam si anuntam public cauza castigatoare. Cea pentru care vom lupta pana-n panzele albe ca sa o implinim! Impreuna: noi, voi, lideri din lumea rock si alte voci care vor dori sa ni se alature.

19 DECEMBRIE

  • Iar deschizatorul de drumuri, ales prin tragere la sorti dintre cei care au sustinut cauza castigatoare, primeste Chopperul Rock FM ca sa-si urmeze neabatut tinta!

PARTICIPA LA CONCURS

castiga chopper Rebel cu Cauza