Concurs: Castiga un BMW driving experience, pe circuitul de la Hungaroring!

Adăugat de concursoman în data de 2013.09.07 • 1687 vizualizări

Concurs: Castiga un BMW driving experience, pe circuitul de la Hungaroring!

Concurs: Castiga un BMW driving experience, pe circuitul de la Hungaroring!

Castiga un BMW driving experience, pe circuitul de la Hungaroring!

Înscrie-te și poți câștiga o experiență de condus BMW Driving Experience pe circuitul de la Hungaroring, sau una din cele două sesiuni BMW Driving Experience din România, sub îndrumarea lui Claudiu David, BMW International Senior Driver Trainer.

Concursul se desfasoara în perioada 26 august 2013 – 26 septembrie 2013.

Mecanismul concursului:

Conditita de participare la concurs este inscrierea pe pagina de internet http://bmwnews.ro/2013/bmw-driving-experience/ folosind datele personale de identificare reale.

Castigatorii trebuie sa detina un permis de conducere categoria B valid pentru a intra in posesia premiului.

Prin tragere la sorti vor fi desemnat 3 castigatori, dintre care:

  • 1 castigator care va beneficia de premiul principal constand intr-o experienta de condus de 1 zi pe circuitul de la Hungaroring Ungaria, sub supravegherea si instructajul lui Claudiu David – BMW International Senior Driver Trainer
  • 2 castigatori care vor beneficia de cele doua premii secundare constand in doua experiente de condus de 1 zi in Romania, sub supravegherea si instructajul lui Claudiu David – BMW International Senior Driver Trainer.

Premiul principal acopera transportul, cazarea, mijlocul tehnic (automobilul pe care se va efectua driving experience-ul).

Pentru a intra in posesia premiilor secundare, castigatorii trebuie sa dispuna de propriul mijloc tehnic (automobil). De asemenea, pentru premiile secundare, transportul pana la locatia de desfasurare a BMW Driving Experience nu este acoperit de organizator ci este in sarcina castigatorului.

Toate premiile vor fi acordate in decursul anului 2014, in functie de disponibilitatea instructorului Claudiu David dar si a castigatorilor.

PARTICIPA LA CONCURS!

provident.ro


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: