Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un Aro 241 si revista Masini de Legenda!

Concurs: Castiga un Aro 241 si revista Masini de Legenda!

concurs [like_to_read]

Concursul cu numarul 46 din colectia Masini de Legenda va ofera posibilitatea sa castigati o macheta autohtona… ARO 241 si revista  Masini de Legenda aferenta.

Ce trebuie sa faceti?
  1. 1Share/Distribuie and Like pe Facebook la poza cu ARO 241 postata pe Facebook cu mesajul “Castiga aceasta macheta!”
  2. Adaugati un comentariu pe Facebook – in dreptul pozei cu ARO pe pagina AutosWorld ( http://www.facebook.com/pages/Autosworld), in care va alegeti un numar aleator intre 1000-1500. Daca un numar a fost deja ales, nu mai poate fi luat de o alta persoana. Un singur numar per utilizator. Daca sunt mai multe persoane ce au ales acelasi numar, atunci se desesemneaza castigator DOAR prima persoana (in functie de ora postarii).

Obs: Vor fi luate in considerare doar persoanele de pe facebook ce comenteaza la link-ul cu concurs si au distribuit/share poza respectiva! In traducere, acest concurs este exclusiv pe Facebook! pentru a elimina dublele participari si suspiciunile asupra castigatorilor.

PS: Termenul limita de participare este pana pe 24 iunie 2013 - inclusiv, castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, iar premiul va fi trimis prin Posta Romana – taxele fiind suportate de AutosWorld.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]