Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un Apple iPod Touch Alb de 8Gb!

Concurs: Castiga un Apple iPod Touch Alb de 8Gb!

Cum îți alegi creditul și când refinanțezi?Banca Românească te întreabă: Te gândești la o refinanțare? Care este principalul criteriu care ar conta în decizia ta de refinanţare a unui credit și care consideri că sunt pincipalele avantaje ale refinanţării unui credit de consum?
  • 38 întrebări, necesită răspunsul tău
  • 10 minute, durata medie de completare
  • 40 puncte, primești în urma participării la sondaj

Premiul Sondajului:

  • Apple iPod Touch Alb de 8Gb
Apple iPod Touch Alb de 8Gb Completează sondajul ca să te înscrii automat la extragerea câștigătorului unui Apple iPod Touch Alb de 8Gb. PARTICIPA LA SONDAJ! Banca Românească

Acest sondaj este oferit de Banca Românească

Banca Românească este prezentă de 20 de ani pe piaţa bancară din România şi are o reţea naţională de sucursale în toate oraşele importante ale ţării.Banca Românească are o ofertă detaliată şi avantajoasă de credite de consum, printre produsele bancare de retail numărându-se: Creditul pentru nevoi personale fără ipotecă, Creditul pentru nevoi personale cu ipotecă, Cardul de Credit, Creditul de refinanţare cu ipotecă şi Creditul de refinanţare fără ipotecă. Refinanţarea unor credite mai vechi are multiple avantaje pentru clienţi: o singură rată, dobânzi mai mici, dar şi accesul la o sumă suplimentară de bani peste valoare creditelor refinanţate.