Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un Apple iPhone 4S, 16 GB, culoare negru!

Concurs: Castiga un Apple iPhone 4S, 16 GB, culoare negru!

Wallet Buzz Concursul "Want me, Share me" este organizat de WalletBuzz.Concursul este organizat si se desfasoara pe pagina de Facebook Wallet Buzz (https://www.facebook.com/walletbuzzapp). Pentru a participa la acest concurs, este necesar sa aveti cont de utilizator pe site-ul www.facebook.com, completat cu o adresa de e-mail valida si nume / prenume reale.Concursul Wallet Buzz "Want me, Share me" se desfasoara in perioada 27 august - 1 octombrie. Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, automata, prin intermediul www.random.org. Rezultatul va fi afisat pe pagina Facebook Wallet Buzz. De asemenea, castigatorul va primi un mesaj de instiintare pe Facebook din partea echipei Wallet Buzz.Concursul "Want me, Share me" se desfasoara pe pagina Facebook Wallet Buzz. Pentru a participa la concurs, participantii trebuie:
  • Sa detina un cont de utilizator pe site-ul facebook.com cu nume si prenume reale;
  • Sa apese butonul de LIKE al paginii de Facebook Wallet Buzz;
  • Sa acceseze postul in care se prezinta concursul aflat pe pagina Facebook Wallet Buzz;
  • Sa reposteze (SHARE) mesajul mai sus mentionat (in care se prezinta concursul), pe wall-ul pesonal, avand optiunea Public selectata.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu valida inscrierea in concurs a comentariilor ce nu respecta cerintele concursului. Organizatorul considera inscrierea la concurs ca o acceptare implicita a acestui regulament si considera orice date cu privire la participant adevarate si corecte. Prin inscrierea la concurs, participantul sau reprezentantul legal al acestuia garanteaza ca are varsta minima implinita de 18 ani si ca poate dovedi ulterior cu acte.Un participant poate fi descalificat (nu va mai participia la tragerea la sorti) in orice moment daca:
  •  Organizatorul observa orice fel de comportament considerat nepotrivit cu concursul si prezentul regulament.
In cazul descoperirii oricaror neconcordante referitoare la cele de mai sus, Organizatorul nu va considera respectiva participare valida.Poate participa la acest concurs orice persoana fizica care are varsta minima implinita de 18 ani, indiferent de sex, nationalitate sau religie. Prin exceptie de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare, precum si sotul/sotia si rudele de gradul I si II ale acestora.Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, automata, prin intermediul www.random.org . Acestia vor primi din partea Wallet Buzz un telefon marca Apple, model Iphone 4S. Rezultatul concursului va fi afisat pe pagina Facebook Wallet Buzz. De asemenea, participantii castigatori vor primi cate un mesaj de instiintare pe Facebook din partea Wallet Buzz si / sau vor fi contactati telefonic/email in maxim 24h de la afisarea rezultatului, in conditiile in care au afisat pe pagina personala de profil numarul de telefon sau e-mailul.Daca persoanele declarate castigatoare nu isi revendica premiul (nu raspund telefonic, prin e-mail, pe facebook) in termen de maximum 5 zile de la data afisarii rezultatului concursului, premiile vor fi redirectionate catre alti castigatori (de rezerva), alesi tot prin intermediul www.random.org.Premiul consta in: 1 telefon marca Apple, model iPhone 4S de 16GB, culoare negru. http://www.apple.com/iphone/  In cadrul acestui concurs, nu este posibila inlocuirea premiului prin contravaloarea acestuia in bani si/sau in alte obiecte, dupa cum nu este permisa, in nicio situatie, cedarea premiului castigat catre unul sau mai multi terti. Premiul va fi acordat castigatorului cu conditia ca acesta sa nu fie descalificat ca urmare a nerespectarii prezentului regulament.  PARTICIPA LA CONCURS!