Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-11-05. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un Apple MacBook Pro, un Apple iPad 2 sau un Apple iPod Shuffle!

Concurs: Castiga un Apple MacBook Pro, un Apple iPad 2 sau un Apple iPod Shuffle!

Durata concursului:

Concursul se va desfăşura în perioada 08.10.2013 până la 05.11.2013. Tragerea la sorţi va avea loc în data de 06.11.2013 la ora 11:00. Tragerea la sorţi va fi efectuată electronic cu ajutorul unui algoritm, care este menit să garanteze caracterul aleatoriu. Tragerea la sorţi va fi supravegheată de directorul executiv al companiei AEGONdirekt.hu, respectiv de către persoana responsabilă cu protecţia datelor. Rezultatul tragerii la sorţi va fi publicat de către Organizator după identificarea câştigătorului.

Premiile:

Organizatorul va extrage câştigătorul concursului din rândul celor, care au efectuat o înregistrare valabilă.

  • Premiul cel mare: Organizatorul concursului asigură câştigătorului un Apple iPad 2. (Specificaţii tehnice: Apple iPad 2 16GB Wifi MC769)
  • Alte premii:
    • Concurentul are posibilitatea să-şi invite prietenii, cunoştinţele în concurs cu ajutorul linkului personal primit după înregistrare.
    • În cazul în care câştigătorul concursului a invitat în concurs cel puţin 2 prieteni, care s-au înregistrat cu succes şi valabil folosind link-ul său personal, acesta va câştiga pe lângă Apple iPad 2 şi un Apple iPod Suffle. (Specificaţii tehnice: Apple iPod Shuffle 7GEN 2GB MD773RP/A).
    • Dacă cel puţin 7 prieteni ai câştigătorului s-au înregistrat cu succes şi valabil folosind link-ul său personal , câştigătorul va câştiga pe lângă premiile de mai sus şi un Apple MacBook Pro. (Specificaţii tehnice: Apple MacBook Pro 13,3'' MD101PL/A) .

Mecanismul concursului:

Participanţii, care doresc să participe la concurs trebuie să se înregistreze voluntar cu o adresă de e-mail validă, respectiv datele solicitate de către Organizator, pe website-ul concursului, în perioada 08.10.2013 - 05.11.2013, respectiv să accepte declaraţia de confidenţialitate.

O persoană se poate înregistra în concurs o singură dată. Înregistrările multiple efectuate de către aceeaşi persoană vor fi invalidate de către Organizator, utilizatorului retrăgându-se dreptul de participare la concurs.

După înregistrare fiecare participant va primi pe adresa de email furnizată un link personal unic, întrând astfel automat în tragerea la sorţi a concursului. Participantul va avea posibilitatea să-şi invite prietenii, cunoştinţele în concurs cu ajutorul linkului personal primit în urma înregistrării. Linkul de înregistrare personal poate fi transmis de către utilizator prin orice mijloc legal.

Selectarea castigatorilor:

Premiul cel mare va fi acordat de către Organizator prin tragere la sorţi. La tragere la sorţi vor participa persoanele care s-au înregistrat cu succes în concurs.