108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
38
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un Apple Ipod Touch 64 GB 5th Generation New sau casti Beats Studio Over-Ear!

   2013.09.07    1253

Concurs: Castiga un Apple Ipod Touch 64 GB 5th Generation New sau casti Beats Studio Over-Ear!

ipod2

 

QuickMobile ofera tuturor doritorilor de a se înscrie în concurs posibilitatea de a intra în cursa pentru câștigarea marelui premiu de la finalul campaniei:

  • Beats Studio Over-Ear
  • Apple Ipod Touch 64GB 5th Generation New

Pentru ca înscrierea să fie validă, participantul trebuie să completeze campurile necesare cu numele si adresa de email.

Perioada in care se va desfasura concursul "Aboneaza-te si castiga" este incepand cu data de 02.09.2013 si pana la data de 01.10.2013.

La aceasta campanie poate participa orice persoana fizica, cu varsta de peste 18 ani si orice persoana juridica, rezidenta in Romania.

Extragerea castigatorului se va face prin sistemul de alegere randomizata Random.org utilizand codurile unice de participare trimise prin email catre utilizatori.

PARTICIPA LA CONCURS!


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.