Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un Amazon Kindle Wi-Fi sau un set Masini.ro (tricou + sapca)!
CONCURS: Goana dupa Indicii Am lansat cel mai nou concurs marca Masini.ro. Va invitam sa participati in numar cat mai mare !
Pentru ca ne place sa rasplatim fidelitatea cititorilor nostri am pregatit un nou concurs. Acesta se numeste  Goana dupa Indicii .

Titlul este sugestiv si va puteti da seama repede despre mecanismul acestui concurs. Ne dorim sa va transformam in niste veritabili detectivi si sa va oferim si niste premii pentru perseverenta voastra. Va invitam sa participati in numar cat mai mare si sa castigati unul din premiile puse la bataie !

Ce trebuie sa faceti pentru a participa la acest concurs? Urmariti site-ul Masini.ro zilnic, gasiti indiciul zilei si adaugati-l pe pagina destinata acestui lucru,  CLICK. E bine sa stiti ca vom posta si noi indicii pe  Facebook dar si in  newsletter. De aceea ar fi bine  dati like paginii noastre de Facebook si  sa va abonati la newsletter pentru mai multe sanse de reusita.Indiciul zilei va fi postat in cadrul unui articol din ziua respectiva. Il veti gasi la sfarsitul articolului in cauza fiind scos in evidenta. Concursul se desfasoara in perioada 31.1.2012 - 29.2.2012 In total vor fi 30 de indicii. Pentru a va califica la tragerea la sorti va trebui sa introduceti in formularul nostru minim 25 de indicii. Tragerea la sorti va avea loc in data de 5.3.2012 Ce puteti castiga: Amazon Kindle Wi-Fi 5 seturi Masini.ro (tricou + sapca)

PARTICIPA LA CONCURS!

Pentru mai multe detalii: Pagina de Facebook a site-ului Masini.ro -  CLICK Newsletterul Masini.ro -  CLICK

Acestea fiind spuse sa dam drumul goanei dupa indicii !