108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
12
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un Acer Netbook Celeron, o tableta Evolio sau un smartphone Allview Dualsim!

 admin  2013.12.09  Electronice,Tablete,Telefoane,Trageri la sorti  2140

Concursul “Răvaşe către Moş Crăciun” se desfăşoara în zilele de 9 decembrie 2013 şi 22 decembrie 2013 pe pagina de facebook a organizatorului http://www.facebook.com/Selgros.Romania.

Mecanismul concursului:

În zilele de 9 si 22 decembrie 2013 organizatorul va posta pe pagina sa de Facebook o machetă de concurs

La acest concurs, poate participa orice persoană cu vârsta de peste 18 ani, titular de cont Facebook, care are activată opţiunea de “share” public, care indică prin comentariu la fotografia postată de organizator în acest sens conţinutul răvaşului său către Moş Crăciun şi distribuie prin “share” postarea organizatorului de pe pagina http://www.facebook.com/Selgros.Romania. 

Comentariile postate trebuie să fie lipsite de conţinut şi limbaj violent, indecent sau obscen, să nu incalce legea, ordinea publică sau bunele moravuri, să se refere strict la temele postate de organizator, să nu prezinte explicit sigle ale altor comercianţi, să nu conţină sigle sau însemne ale partidelor politice şi să nu aducă atingere însemnelor naţionale sau ale autorităţilor publice. Se interzice introducerea în mesaje a reclamelor ori mesajelor de promovare pentru orice tip de produs/serviciu/site. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a înlătura de pe pagina de Facebook comentariile care încalcă regulile sus-menţionate şi dea nu le lua în considerare pentru acordarea premiilor.

Participantul declarat câştigător trebuie să transmită organizatorului, în termen 7 zile de la data anunţării câştigătorului, mesaj privat pe Facebook sau e-mail pe adresa contact@selgros.ro prin care să comunice datele de identificare: numele, prenumele, adresa poştală, data naşterii şi adresa de e-mail. Nerespectarea acestei obligaţii de către persoana declarată câştigătoare dă dreptul Organizatorului să invalideze declararea persoanei drept câştigătoare şi să considere că aceasta a renunţat la beneficiul premiului.

Premiile:

Persoanele declarate câştigătoare vor putea intra în posesia următoarelor premii:

  • Acer Netbook Celeron DC 1,5GHz, 4GB DDR, 320 GB, HDMI
  • Evolio Tabletă DC 1G, 7inch, DUO HD
  • Alview Smartphone Dualsim 3G A4All

În data de 23.12.2013 o comisie desemnată de către organizator va analiza toate comentariile participante la concurs şi vor fi premiate cele mai frumoase, emoţionante şi inspirate răvaşe către Moş Crăciun. 

Participanţii care vor fi declarati câştigători de către comisie şi premiile acordate, vor fi anunţate pe pagina de Facebook a organizatorului şi pe website-ul SELGROS www.selgros.ro, începând cu data de 24.12.2013.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Selgros concursuri onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.