Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un "Spot TV cu tine supererou", kituri de supereroi sau alte premii de la Kinder Chocolate!

 Concurs: Castiga un "Spot TV cu tine supererou", kituri de supereroi sau alte premii de la Kinder Chocolate!

kinder2  

LOCUL DE DESFASURARE SI DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE:

Campania este organizata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 19.08.2013, ora 00.00.00 - 31.10.2013, ora 23.59.59 inclusiv (ora Romaniei).

PRODUSELE PARTICIPANTE:

Produsele participante la Campania “Kinder Chocolate – Cautam SuperEroideCiocolata.ro” sunt produsele Ferrero, marca Kinder Chocolate, in ambalaj promotional (cu cod unic) de 100 de grame, comercializate de catre Organizator pe teritoriul Romaniei. Campania se desfasoara in limita stocului de Produse participante disponibile pe piata spre comercializare.

MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE:

Conditii privind inscrierea valabila in Campanie:

Pentru inscrierea valabila in Campanie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

 • Participantul trebuie sa achizitioneze in Perioada Campaniei minim 1 (un) Produs participant la Campanie cu ambalaj promotional, ce contine un cod unic;
 • Participantul trebuie sa aiba drept de participare.
 • Participantul se va inscrie la Campanie exclusiv prin transmiterea unuia sau mai multor coduri unice de pe Produsele participante Kinder Chocolate prin oricare dintre cele 2 (doua) modalitati de inscriere in Campanie disponibile, mentionate mai jos, si cu respectarea celorlalte conditii impuse prin prezentul Regulament Oficial;
 • Inscrierea valabila se va putea face exclusiv in Perioada Campaniei.
 • Participantul va putea folosi pentru inscriere, in cazul in care opteaza pentru modalitatea de inscriere prin mesaj SMS, numai un numar de telefon mobil activ valabil, in oricare dintre retelele de telefonie mobila Cosmote, Orange sau Vodafone.

Participantii se vor putea inscrie in Campanie trimitand unul sau mai multe coduri unice prin oricare dintre urmatoarele doua modalitati:

 • a) Prin expedierea, exclusiv in Perioada Campaniei, a unui mesaj SMS la numarul scurt 1749 (cu tarif normal in retelele Orange, Vodafone si Cosmote), mesaj ce va trebui in mod obligatoriu sa contina codul unic din interiorul ambalajului promotional al Produsului participant achizitionat, cu care se doreste inscrierea in Campanie. MESAJUL TREBUIE SA CONTINA DOAR CODUL UNIC INSCRIPTIONAT IN INTERIORUL AMBALAJULUI PROMOTIONAL AL PRODUSULUI PARTICIPANT ACHIZITIONAT. IN CAZUL IN CARE ORICE ALT CARACTER (LITERA, CIFRA, CUVANT ETC.) VA FI ADAUGAT CODULUI UNIC, INSCRIEREA COULUI /PARTICIPANTULUI RESPECTIV IN CAMPANIE NU VA FI VALABILA.
 • b) Online, exclusiv in Perioada Campaniei, prin introducerea codului unic si a numarului de telefon mobil si completarea unui formular de inscriere disponibil, prin accesarea website-ului www.supereroideciocolata.ro. Utilizatorii care vor accesa site-ul www.supereroideciocolata.ro in Perioada Campaniei vor trebui sa completeze formularul de inscriere in Campanie cu urmatoarele date personale: numele, prenumele, numarul de telefon mobil (care trebuie sa fie activ/valabil), adresa de e-mail (care trebuie sa fie activa/valabila), localitatea de domiciliu/resedinta, judetul de domiciliu/resedinta, data nasterii (zi/luna/an), codul unic de pe ambalajul promotional al Produsuluiparticipant achizitionat, cu care se doreste inscrierea in campanie, precum si o poza (imagine) de profil care trebuie incarcata in momentul crearii contului si care nu poate depasi 10 Mb. Poza (imaginea) incarcata de catre Participant la momentul inscrierii online si a crearii unui cont de utilizator pe siteul www.supereroideciocolata.ro trebuie in mod obligatoriu sa reprezinte o fotografie a participantului respectiv.Fiecare Participant care incarca o poza (imagine) pe site-ul www.supereroideciocolata.ro va trebui sa aiba in vedere ca vor fi descalificati toti Participantii care incarca poze (imagini) care nu sunt in conformitate cu termenii si conditiile de utilizare a paginii www.supereroideciocolata.ro si cu celelalte prevederi ale acestui Regulament Oficial.

Numarul de telefon mobil de pe care se transmite mesajul SMS sau declarat la inscrierea online serveste pentru identificarea castigatorilor de catre Organizator. Un Participant unic, individualizat prin acelasi nume, prenume si/sau numar de telefon mobil, nu are dreptul sa se inscrie in Campanie cu acelasi cod unic atat prin mesaj SMS, cat si online.

Indiferent de modalitatea de inscriere aleasa (online sau prin mesaj SMS), Participantii la Campanie trebuie sa pastreze ambalajul promotional al Produsului participant continand codul unic inscris in Campanie, in original, pentru validarea ulterioara a castigatorului si acordarea premiului.

MODUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI:

 1. Participantul se va inscrie in Campanie exclusiv prin transmiterea unuia sau mai multor coduri promotionale, in Perioada Campaniei, cu respectarea conditiilor expres prevazute in prezentul Regulament Oficial.
 2. Fiecare Participant trebuie sa inscrie minim un cod unic valid, exclusiv in Perioada Campaniei, pentru a se inscrie in cadrul Campaniei.
 3. Un Participant poate inscrie in Campanie un numar maxim de 10 coduri unice intr-o zi calendaristica, indiferent de modalitatea de inscriere aleasa (SMS si/sau online). Orice alt cod unic suplimentar, inscris dupa primele 10 coduri unice inscrise intr-o singura zi calendaristica, nu va fi luat in considerare, dar nici nu va fi invalidat. La depasirea numarului de coduri unice permise a fi inscrise in o singura zi de Campanie, Participantul va primi un mesaj de atentionare si va fi invitat sa il reintroduca in ziua urmatoare de Campaniesau in orice alta zi, exclusiv pe Perioada Campaniei.
 4. PARTICIPANTII LA CAMPANIE TREBUIE SA PASTREZE ORIGINALUL AMBALAJELORPRODUSELOR PARTICIPANTE CONTINAND CODURILE PROMOTIONALE INSCRISE IN CAMPANIE, IN VEDEREA VALIDARII CASTIGATORILOR SI ACORDARII ACESTORA A ORICARUI PREMIU DE CATRE ORGANIZATOR.
 5. IN CAZUL IN CARE PARTICIPANTUL DECLARAT CASTIGATOR NU POATE PREZENTA LA CERERE AMBALAJELE CU CODURILE PROMOTIONALE CASTIGATOARE INORIGINAL, INSCRISE IN CAMPANIE, CASTIGUL VA FI INVALIDAT.
 6. Pentru fiecare mesaj SMS trimis sau pentru fiecare inscriere online, participantul va fi instiintat, in scurt timp, prin SMS sau online, cu privire la validitatea mesajului/inscrierii si daca a castigat sau nu un premiu in cadrul prezentei Campanii.
 7. Un Participant unic declarat si validat drept castigator poate castiga (i se poate acorda de catre Organizator) maxim trei premii in cadrul prezentei Campanii (premii care pot consta in cel mult 2 kit-uri de supererou si unul din urmatorele premii: o placuta de usa, o carte de poveste personalizata sau un spot TV) pe toata Perioada Campaniei.
 8. De asemenea, pe intreaga Perioada a Campaniei, un Participant unic va putea descarca gratuit, din aplicatia dedicata Campaniei disponibila pe site-ul www.supereroideciocolata.ro, o jucarie din hartie (o imagine care printata, ii va permite sa confectioneze o jucarie din hartie) pentru fiecare doua coduri unice inscrise in Campanie. Codurile se pot inscrie atat prin mesaj SMS cat si online, prin intermediul platformei dedicate Campaniei, insa, pentru a putea descarca jucariile de hartie (imaginile personajelor) trebuie ca fiecare Participant sa isi activeze un cont de utilizator pe platforma online dedicata Campaniei, pe www.supereroideciocolata.ro.
 9. Organizatorul isi rezerva dreptul de a inlatura orice tentativa de frauda prin restrictionarea accesului de a participa la aceasta Campanie al persoanelor care incearca sa fraudeze Campania, inclusiv rezultatele acesteia.

PREMIILE CAMPANIEI PROMOTIONALE:

Urmatoarele premii vor fi oferite de catre Organizator pe durata Campaniei, prin momente norocoase(castigatoare), conform prevederilor prezentului Regulament Oficial:

 • 650 de kituri de supereroi (fiecare kit continand: doua mansete din carton colorabile, o pereche de ochelari din carton colorabili, un medalion din carton colorabil si o pelerina din material textil;
 • 100 de placute de usa metalice gravate cu numele supereroului indicat de castigator (dimensiuni: 15 x 10 cm);
 • 250 de carti de povesti personalizate cu un supererou animat („CARTE DE POVESTI CU TINE”), realizat pe baza fotografiei furnizate de catre castigator;

Premiul „CARTE DE POVESTI CU TINE” consta intr-o carte in format A4 ce contine 12 pagini/3 spreaduri, in care un personaj desenat, inspirat din poza incarcata de castigator in contul sau de pe siteul www.supereroideciocolata.ro, precum si de superputerea aleasa de el sa-l reprezinte, va intreprinde diferite actiuni fictive care il vor pune intr-o postura favorabila pe supererou.Cartea va fi personalizata cu numele si poza reala a copilului nominalizat de Participantul castigator, iar pentru acest lucru el va trebui sa puna la dispozitia Organizatorului, daca acesta solicita, un set de fotografii personale relevante ale copilului sau chiar sa participe la o sedinta foto sau filmare intr-un cadru organizat.. In cazul in care castigatorul nu este parintele copilului in cauza, acesta va obtine si va prezenta Organizatorului acordul scris in forma autentica al parintilor copilului sau tutorelui/reprezentantului sau legal in acest sens. Aceste premii se vor personaliza numai pentru copii cu varste cuprinse intre 4-14 ani, pe baza fotografiilor furnizate de catre castigatori Organizatorului

 • 2 spoturi TV, urmatorii termeni si conditii urmand a se aplica acestui tip de premii:
  • - aceste premii se vor personaliza numai pentru copii cu varste cuprinse intre 4-14 ani, pe baza fotografiilor furnizate de catre castigatori Organizatorului;
  • - castigatorii vor avea posibilitatea sa furnizeze fotografia propriului copil (preferabil) sau fotografia unui alt copil, in acest ultim caz, trebuind sa prezinte acordul scris, in forma autentica, al reprezentantului legal al copilului respectiv (parinte/tutore), conform caruiaacesta este de acord cu prelucrarea fotografiei, imaginii copilului si utilizarea acesteia in scopurile prevazute de acest Regulament Oficial, respectiv cu utilizarea de catre Ferrero a fotografiilor astfel furnizate, precum si a spotului TV, in scopuri de publicitate si marketing pe orice fel de canale media (audiovizuale, online etc.), fara obligatia de plata a vreunei contraprestatii din partea Ferrero;
  • - prin participarea la Campanie Participantii confirma ca sunt de acord ca fotografia propriului lor copil, furnizat de Participantul in cauza, sa fie prelucrata conform prezentului Regulament Oficial, si imaginea copilului, in forma originala furnizata, precum si in forma prelucrata, sa fie utilizata in scopurile specificate in prezentul Regulament Oficial, respectiv ca fotografia astfel furnizata, precum si spotul TV sa fie utilizate de catre Ferrero in scopuri de publicitate si marketing pe orice fel de canale media (audiovizuale, online etc.), fara obligatia de plata a vreunei contraprestatii din partea Ferrero;
  • Astfel, premiul „SPOT TV CU TINE SUPEREROU” va consta intr-un spot comercial cu durata de 20 de secunde ce va fi difuzat pe canalele media audiovizuale cu care Organizatorul sau reprezentantii acestuia au contract in acest sens. Actiunea acestuia va consta intr-o actiune fictiva efectuata de un personaj desenat si animat, inspirat de infatisarea pozei incarcate de castigator in contul sau de pe siteul www.supereroideciocolata.ro, precum si de puterea aleasa de acesta sa-l reprezinte. Unul dintre cadrele spotului TV va contine imaginea reala a copilului nominalizat de castigator, lucru ce va necesita furnizarea catre Organizator a unui set de fotografii personale ale copilului sau chiar o eventuala fotografiere sau filmare intr-un cadru organizat a acestuia. In cazul in care castigatorul nu este parintele copilului in cauza, acesta va obtine si va prezenta Organizatorului acordul scris al parintilor copilului sau tutorelui/reprezentantului sau legal in acest sens, in forma autentica. Durata aparitiei supereroului desenat in spot poate fi cuprinsa intre 3 si 10 secunde. Povestea scurta va fi compusa in asa fel incat sa-l puna pe personajul animat intr-o postura favorabila, de supererou.

PARTICIPA LA CONCURS!