Concurs: Castiga ultimul roman Dan Brown - INFERNO!

Adăugat de concursoman în data de 2013.07.26 • 1308 vizualizări

Concurs: Castiga ultimul roman Dan Brown - INFERNO!

Concurs: Castiga ultimul roman Dan Brown - “INFERNO”!

[like_to_read]

InZonaTa si Librex.ro iti pun mintea la munca cu ultimul roman scris de Dan Brown, care se va lansa oficial in Romania pe 26 august. Participa ACUM la concurs si vei fi printre primii pasionati de lectura care vor redescoperi universul fascinant al lui Robert Langdon!

  1. Intra pe www.librex.ro si alege cartea preferata!
  2. Revino pe site si lasa-ne un comentariu prin FACEBOOK in care ne spui numele cartii preferate gasite pe librex.ro si oferi link catre pagina ei de prezentare! (trebuie sa fii logat in contul de Facebook in browserul pe care il folosesti pentru a vedea aplicatia de comentarii).
  3. LIKE organizatorilor InZonaTa si Librex!

Castigatorul este ales prin tragere la sorti pe 8 august! Noua carte marca Dan Brown, INFERNUL, poate fi achizitionata la oferta pe www.inzonata.ro cu 54 LEI!

“Inferno” este o combinaţie abilă de mister, thriller, istorie şi cultură, care îl poartă pe cititor de la Florenţa la Veneţia şi apoi la Istanbul. Dinamic şi ingenios construit, romanul prezintă toate elementele cu care Brown şi-a obişnuit deja cititorii. Romanul a fost precedat de Îngeri şi demoniCodul lui da Vinci — care s-a vândut în mai mult de 81 de millioane de exemplare în întreaga lume şi l-a consacrat pe Brown drept cel mai bine vândut autor de cărţi pentru adulţi — şi Simbolul pierdut.

Premiile concursului:

  • Un exemplar din ultimul roman publicat de Dan Brown-  INFERNUL. Premiul va fi expediat catre castigator prin curier dupa data de 25 august cand cartea este lansata pe piata romaneasca.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]

provident.ro


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: