105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11656
concursuri
expirate
64
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga sute sau mii de euro!

   2012.09.16    1393

Banii se castiga la ZU!
Asculta ZU si poti castiga sute sau mii de euro pe ora! Radio ZU e smecherie, No 1 de meserie! La Radio ZU castigi doar cu numele tau. Mai simplu nu se poate! Inscrie-te in concurs si de luni fii cu urechile pe ZU. Daca te-ai inscris, cand iti auzi numele la radio trimite repede SMS la 1815 (nu conteaza ce scrii in SMS). Ne iei banii si cheia care iti poate aduce cel mai tare premiu al sezonului, ZUper Mini Cooper De 7 ori pe zi, de luni pana vineri, ai sansa sa castigi sute sau mii de euro. Radio ZU e smecherie, No 1 de meserie :) Cum te poti inscrie - prin SMS la 1815 (tarif normal) - cu numele intreg (nume si prenume) si textul "Ascult Radio ZU" - pe radiozu.ro  - da CLICK AICI Cand iti auzi numele anuntat la radio, ai 10 minute sa trimiti  SMS la 1815 de pe un numar de telefon cu care te-ai inscris in concurs. Daca esti primul ne iei banii. In plus primesti cheia care iti poate aduce cel mai tare premiu al sezonului, ZUper Mini Cooper Saptamana urmatoare (de luni, 17 septembrie) strigam nume in urmatoarele intervale orare:                 luni – vineri: 08 – 09, 09 – 10, 10 – 11, 12 – 13, 14 – 15, 16 – 17, 19 - 20                Regulamentul concursului PARTICIPA LA CONCURS!

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.