Diverse • Masini • Telefoane • Trageri la sorti

Concurs: Castiga sute de smartphone-uri Huawei Ascend P6, doua masini Mercedes Benz sau alte surprize in luna decembrie!

Adăugat de concursoman în data de 2013.12.02 • 3320 vizualizări

Concurs: Castiga sute de smartphone-uri Huawei Ascend P6, doua masini Mercedes Benz sau alte surprize in luna decembrie!

Marea surpriza e aici!

Accesati aplicatia Deschide Posibilitatile ca sa castigati sute de smartphone-uri Huawei Ascend P6, doua masini Mercedes Benz si alte surprize in luna decembrie! 

Vizitează site-ul oficial al evenimentului https://www.facebook.com/huaweidevice sau site-ul oficial mobil unlockpossibilities.mobi în timpul perioadei promoționale specificate, participă la evenimentul Huawei „Deschide Posibilități“ pentru a câștiga puncte și a le folosi la deschiderea unor cutii-cadou, ce vă oferă șansa de a câștiga minunate produse Huawei.

În plus, toți participanții au șansa de a câștiga marele premiu final – o fabuloasă mașină de lux!

Cum să te înscrii:

 • Pagina de start Huawei Global: Vizitează URL-ul https://www.facebook.com/huaweidevice și dă clic pe aplicația de joc (în barele de tab-uri); după clic, va apărea un mesaj de invitație care te va întreba dacă ai dat „Like” paginii locale Huawei (participanților care au dat deja „Like” pe Facebook paginii Huawei nu le va apărea această invitație). Dacă nu ai dat „Like” paginii locale Huawei, vei fi direcționat către ea înainte de a fi retrimis la pagina de joc. După ce te-ai înregistrat cu succes, ți se va acorda automat o jumătate de cheie (și codul aferent acesteia), ceea ce-ți va permite să începi jocul, în care vei câștiga credite în mai multe moduri.
 • Pagina de start locală Huawei: Vizitează pagina locală Huawei și identifică în bara de tab-uri butonul care te va direcționa la pagina de „Like”. După ce ai dat „Like” paginii locale Huawei, te vei putea întoarce la pagina internațională și vei putea deschide aplicația, fiind autorizat să accesezi pagina evenimentului. După ce te-ai înregistrat cu succes, ți se va acorda automat o jumătate de cheie (și codul aferent acesteia), ceea ce-ți va permite să    începi jocul, în care vei câștiga credite în mai multe moduri.

Ghidul jocului:

Alege o cutie de cadouri pe care să o deschizi, printr-un clic pe pictograma cu un cadou. După ce ai intrat în posesia cutiei tale de cadouri, imaginea animată a cadoului va îngheța, afișând cadoul pentru care se joacă. În acest moment, în partea stângă a cutiei de cadouri va apărea un memento ca jucătorul să deschidă cutia, iar cursorul mouse-ului acestuia se va transforma simultan într-o cheie. Dă clic pe cheie pentru a deschide (fiecare cheie are trei şanse de deschidere), dar nu uita că fiecare încercare costă 200 de credite. În cursul deschiderii, pictograma din stânga va începe să se animeze. Când animația încetează, se va întâmpla una din următoarele variante:

 • a) Dacă pictograma din stânga se potrivește cu cea de deasupra cutiei de cadouri, va trebui să inviți un prieten să participe la deschiderea finală. Folosind contul tău de Facebook, invită prieteni din lista derulantă, apoi selectează un prieten dintre cei care au acceptat invitația, pentru a începe să deschideți împreună cutia. Ca și mai înainte, pictograma din dreapta va începe să se animeze. Dacă toate cele trei pictograme se potrivesc când animația încetează, ați deschis amândoi cu succes cutia de cadouri și sunteți câștigătorii premiilor indicate în pictograme. Prietenul tău va fi informat automat și amândoi vă veți putea revendica premiul câștigat împreună. Dacă pictogramele nu se potrivesc însă, poți oricând încerca încă o dată, cu o nouă cutie de cadouri și cu 200 de credite. Prietenul pe care l-ai invitat să participe are și el trei ocazii de a deschide cea de-a treia fațetă a cutiei.
 • b) Dacă pictogramele nu se potrivesc, deschiderea cutiei de cadouri a eșuat și vei fi invitat să încerci din nou.

Cum se câștigă creditele:

Jucătorii pot câștiga credite în cadrul jocului jocului participând la următoarele activități:

 • 1000 de credite: Scanează codul QR găsit în flyerul disponibil în magazinele în care se comercializează produse Huawei. Instalează aplicaţia pe contul tău de social media folosind camera foto a telefonului mobil (codurile QR sunt valabile o singură dată).
 • 1000 de credite: Instalează aplicaţia pe contul tău de social media dacces la imagini, liste de contact și adrese de e-mail    
 • 100 de credite/persoană: Invită-ți prietenii de pe Facebook să se înregistreze și să participe la joc (o invitație reușită înseamnă ca Prietenul tău să accepte invitataţia şi să deschidă cutia de cadouri) (limita este de 5 invitații pe zi)
 • 500 de credite: Completează cererea de înregistrare la eveniment, cu toate câmpurile de informații
 • 1000 de credite: Introdu codul IMEI al produsului Huawei achiziționat de tine (de maximum 3 ori)
 • 100 de credite: Acceptă cererea unui prieten de a lua parte la joc (de maximum 5 ori pe zi)
 • Premii pentru autentificări consecutive:
  • 50 credite: autentificare 1 zi consecutivă
  • 60 credite: autentificare 2 zile consecutive
  • 80 credite: autentificare 3 zile consecutive
  • 100 credite: autentificare 4 zile consecutive
  • 150 credite: autentificare 5 zile consecutive sau mai multe

Statusuri de jucător:

Jucătorii pot verifica în orice moment în timpul jocului statusul cutiei lor de cadouri sau pe a prietenului. În total există cinci statusuri, care vor apărea în inbox-ul și outbox-ul jucătorilor:

 • ① „în așteptare” indică o invitație pe care ai trimis-o prietenilor tăi
 • ② „activ” indică o invitație în joc de la un prieten    
 • ③ „înghețat” indică o solicitare expirată de intrare în joc din partea unui prieten
 • ④ „câștigat” indică o deschidere reușită
 • ⑤ ”pierdut” indică o deschidere eșuată.

Revendicarea premiilor:

După o deschidere reușită, jucătorii și prietenii lor vor primi notificarea de a-și revendica premiile. La pagina de revendicare a premiilor, fiecare participant își va introduce codul jumătății sale de cheie, pentru verificare în vederea finalizării cu succes a unei revendicări. Odată verificat, fiecărui jucător i se va acorda același premiu.

Modurile de organizare și distribuire a premiilor sunt următoarele:

 • Cadoul A: Credite de joc (premiu virtual pentru deblocarea cutiei de cadouri. Huawei va acorda 100 de mii de pachete bonus de câte 300 de credite în fiecare zi. Cantitățile finale vor depinde de numărul de bonusuri acordate, bonusurile rămase dintr-o anumită zi neraportându-se în ziua următoare.)
 • Cadoul B: Cupoanele răscumpărabile emise de francizele participante, ce includ, în mod nelimitativ, cupoanele gratuite de cumpărături Spartoo,voucherele de descărcare Universal Music etc. (cu prețul unitar de circa 10 $, în total 110.000 cupoane, precum și cupoane convertibile în moduri ușor diferite în țări diferite). Jucătorii vor primi cupoane digitale online, care pot fi răscumpărate în puncte comerciale offline.
 • Cadoul C: Un smartphone Huawei Ascend P6 (vă rugăm să consultați prețul de vânzare local, în total 450 de telefoane). Jucătorilor li se va solicita adresa de livrare la care să li se expedieze ulterior premiul de către Huawei.
 • Cadoul D: Cheia de Aur (Cheia de Aur este un premiu virtual. Huawei va acorda cel puțin 80 de mii de Chei de Aur zilnic, cheile rămase dintr-o anumită zi neraportându-se în ziua următoare.) În Cheia de Aur se află codul tău pentru tragerea norocoasă, câștigat în urma participării la joc; el reprezintă dreptul tău de a participa la extragerea finală pentru marele premiu; o mașină de lux nou-nouță. Toți deținătorii unei Chei de Aur au șansa de a participa la evenimentul extragerii finale, fiind permise și participările multiple.
 • Cadoul E: Mașina sport sedan Mercedes-Benz C250 cu două uși (vă rugăm să consultați prețul de vânzare local, în total 2 mașini), acordată în cadrul evenimentului extragerii finale din 5 ianuarie 2014 (ora, după fusul orar GMT+0: 11:00 a.m.). Câștigătorii Marelui Premiu vor fi aleși dintre deținătorii de Chei de Aur.

Evenimentul extragerii finale:
Cheia de Aur reprezintă dreptul tău de a participa la extragerea norocoasă pentru marele premiu; o mașină de lux nou-nouță (Mercedes-Benz C250). Fiecare Cheie de Aur are doi proprietari. Cheia reprezintă codul tău pentru extragerea norocoasă, un fond de câștiguri la care participă toți deținătorii de chei, în virtutea șansei pe care o au de a câștiga. În timpul evenimentului extragerii finale norocoase, se va alege o Cheie de Aur, iar cei doi deținători ai acestei chei selectate vor deveni proprietarii unei noi mașini de lux, câte una pentru fiecare. În timpul evenimentului extragerii finale norocoase, câștigătorii se vor alege și vor fi anunțați la locul desfășurării. După verificarea identității, câștigătorilor li se va pune o întrebare de cultură generală legată de Huawei. Dacă răspund corect, celor doi câștigători li se va decerna premiul; dacă nu răspund corect, se va extrage o nouă Cheie de Aur.

Perioada promoțională:

Această promoție va avea loc în perioada 1 decembrie 2013 (GMT+0:00: 00:00) – 1 ianuarie 2014 (GMT+0:00: 00:00) Ora specificată se va baza pe ora de sistem existentă în site-ul oficial internațional Huawei.


PARTICIPA LA CONCURS