Concurs: Castiga super premii de la Elanko si Fagor!

Adăugat de concursoman în data de 2012.01.21 • 1378 vizualizări

Concurs: Castiga super premii de la Elanko si Fagor!

Elanko.ro da start concursurilor pe teme culinare!  Arata-ne ca esti un bucatar priceput, trimite-ne retetele tale pe adresa [email protected] si poti castiga premii consistente!

Recomanda retetele tale, insotite de minim o fotografie pentru fiecare produs realizat, trimite-le pe adresa [email protected] si poti castiga un premiu pe gustul tau! De asemenea, alege unul dintre produsele mentionate mai jos, pe care Elanko si Fagor le ofera ca premiu, si spune-ne de ce ti-l doresti in bucataria ta. In plus, daca dovedesti ca ai talent culinar, poti primi din partea Elanko.ro diploma Cel mai iscusit bucatar”, prin care vei putea certifica tuturor abilitatile tale de bucatar innascut :)

Premii puse in joc:

MECANISMUL CONCURSULUI - Pentru a putea intra in cursa pentru premii, este obligatoriu sa ai cont pe www.elanko.ro si sa ai profilul complet: email, nume-prenume, telefon, adresa. (creeaza cont aici) - Participantii care nu sunt inregistrati pe www.elanko.ro, sau cei care au date incomplete, nu vor fi luati in considerare (vezi Regulament) - In concurs participa doar retetele care cuprind ingredientele, modul de preparare precum si fotografii cu produsul realizat. - Descrierea si fotografiile, care vor fi postate de Elanko.ro pe pagina de concurs, trebuie sa fie realizate de tine. Retetele copiate vor fi descalificate! - Un participant poate inscrie mai multe retete culinare, fiecare reteta reprezentand o sansa in plus de castig! - Concursul se desfasoara in perioada 19 ianuarie 2012 – 19 februarie 2012. - Desemnarea castigatorului se va face in data de 22 februarie 2012 de catre Elanko.ro - Nu uita ca in e-mailul pe care ni-l trimiti pe adresa [email protected], sa mentionezi unul dintre produsele pe care Elanko si Fagor le ofera ca premiu si sa ne spui de ce ti-l doresti in bucataria ta! Criterii pentru sanse mai mari de castig: 1. Conteaza numarul de retete trimise, asa ca nu ezita sa ne arati cat de harnic esti in bucatarie; 2. Vrem sa vedem cat de creativ si original esti in materie de gatit, deci, da frau liber imaginatiei la tine in bucatarie; 3. Nu uita ca ambalajul conteaza mult! Prezinta-ti produsul intr-un mod ingrijit si de ce nu, inedit! 4. Motiveaza-ne sa iti oferim premii. Alege unul dintre produsele puse in joc si spune-ne de ce ti-l doresti. Mult succes! PARTICIPA LA CONCURS! Vezi aici ce retete ne-au trimis participantii, la adresa de e-mail [email protected] !

provident.ro


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: