Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga stickere simpatice, un ceas meserias, ghiozdan cu roti + primesti Revista Avioane garantat!

Concurs: Castiga stickere simpatice, un ceas meserias, ghiozdan cu roti + primesti Revista Avioane garantat! 

[like_to_read]

Decolează cu Delaco și Disney! Câștigă premii originale Disney! 

Concursul ediţie specială a început pentru a sărbători lansarea filmului Disney “Avioane”! Intră în cursă și urmărește lista norocoșilor.

Fiecare produs promoțional Ceva fin îți poate aduce unul dintre premiile originale Disney puse în joc. La extragerile noastre zilnice și săptămânale participă toți cei înscriși până în momentul extragerii. În plus, în toate produsele promoționale vei găsi garantat câte un sticker cu diferite personaje din film.

Pentru a primi premiul, păstrează codul câștigător și ambalajul. Codul este tipărit pe spatele stickerelor.

Caută în perioada 15 august-15 noiembrie stickerele de colecție din produsele promoționale Delaco Ceva fin și introdu în formular codul unic găsit. Poți câștigă prin tragere la sorți unul dintre premiile de mai jos:

  • Stickere simpatice: Colecționează cele 12 stickere cu personajele din film și lipește-le pe harta cursei. Harta o poți descărca de pe prima pagină sau o gasești în revista Avioane.
  • Ceas meseriaș: În fiecare zi 3 dintre voi pot câștiga un ceas cu 4 fețe pe care le puteți schimba în funcție de personajul din film care vă este cel ai drag. Tu pe care il preferi?
  • Ghiozdan cu roți: Pentru norocoșii extrași o dată pe săptămână, avem cate un ghiozdan cu roți (troller), ușor de manevrat, încăpător și vesel.
  • Revista Avioane: cu machetă de avion

Atenție! Premiem curajul primilor 1000 de participanți! Le acordăm automat câte un pachet format din macheta de avion + revista specială Avioane. Pe lângă amănunte captivante din film vei descoperi aici și harta cursei pe care să lipești stickerele de colecție.

Produse participante:

  • Delaco Ceva fin Cuburi 100g: 6 cubulețe de cremă de brânză proaspătă și naturală, ambalate individual. Sunt foarte practice pentru pachetul zilnic al celor mici și celor mari, numai bune de luat la birou, școală sau gradiniță. Au multă branză proaspătă (45%) și smântănă (35%) și sunt bineînțeles fără conservanți și fără E-uri.Pachet Delaco
  • Ceva fin Pufos 2x140g: Răsfață-i pe cei dragi cu tot felul de gustărici delicioase din crema noastra de brânză cu textură aerată și gust puternic de brânză proaspăta. Poți alege pachetul simplu (doar smântână) sau unul din cele două mixuri: smântână+verdeață sau smântână+hrean.Delaco Ceva fin
  • Cremos 400g și Pachet 2x150g: Crema de branză preferată a copiilor, a mămicilor, a tăticilor și a bunicilor. Are doar 12,5% grăsime și este ingredientul de bază pentru sendvișuri apetisante, hrănitoare și sănătoase. Caută combinația care ți se potrivește: smântână, verdeață, usturoi sau alege-l pe cel de 400g pentru întreaga familie.

Colecționează stickerele și lipește-le pe harta cursei de avioane!

Mai multe coduri, mai multe șanse!

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]