Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga set de lumanari 100% naturale, parfumate, din ceara de soia!

Concurs: Castiga set de lumanari 100% naturale, parfumate, din ceara de soia!

Având o poveste frumoasă, încercând să împărtăşim sentimente şi rafinament, am creat lumânările 100% naturale din ceară de soia.

Ceara de soia este vegetală, obţinută din ulei de soia. Este importată din Germania, având toate avizele europene de sănătate şi certificatele de provenienţă a cerii din soia nemodificată genetic. Fitilul este din bumbac, iar esenţele naturale.

Yin și Yang: Yin este reprezentat prin materia stabilă care este pământul. Yin se contractă și se condensează. Reprezintă principiul pasiv din natură exprimat prin întuneric, răceală și umezeală. La nivel uman simbolizează feminitatea și inerția. Yang este exprimarea forței cerești. Yang are calitatea de a se expansiona. El reprezintă principiul activ în natură exprimat prin lumină, căldură și uscăciune. La nivel uman, yang reprezintă masculinitatea și partea pozitivă a emoțiilor.

Participaniții trebuie să urmeze următorii pași:

  1. Like paginii de Facebook
  2. Comentariu "PARTICIP"
  3. Share pozei

Premiul este un set de lumânări 100% naturale, parfumate, din ceară de soia. Aromele sunt de cafea – Yin și vanilie – Yang. Lumânările sunt hand-made în România.

Durata concursului: 01.10.2013 – 31.10.2013

Câștigătorul va fi ales pe baza unei trageri la sorți via random.org în data de 01.11.2013 și va primi un mesaj privat. Numele câștigătorului va fi publicat ca un comentariu la imaginea concursului tot pe data de 01.11.2013.

Premiul va fi trimis câștigătorului prin Poștă Rapidă, cu atenționare de fragilitate a coletului. În plus, tuturor participanților li se vor oferi reduceri de 5 lei la oricare dintre lumânările noastre din stoc.

PARTICIPA LA CONCURS!