108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
24
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga sase rame foto digitale in fiecare zi!

   2013.09.29    1259

Concurs: Castiga sase rame foto digitale in fiecare zi!

Kanal D pune la bataie 120 de premii pentru cei mai fideli telespectatori!

Vrei sa-i vezi pe cei dragi in fiecare zi, indiferent ca esti la birou sau acasa? Iata solutia: participa la concursul din pauzele publicitare si poti castiga sase rame digitale in fiecare zi pana pe data de 15.10.2013.

Urmareste Kanal D si trimite la SMS indiciul din pauzele publicitare, trimite un mesaj de tip SMS la numarul scurt 1776, valabil in toate retelele de telefonie mobila, la un tarif de 0,062 eurocenti, TVA inclus /SMS, care sa contina cuvantul cheie. Indiciul se va afisa in coltul din stanga sus al ecranului, ai cate un indiciu pe pauza publicitara, de sase ori pe zi.

PARTICIPA LA CONCURS!


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.