Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga saptamanal unul din cele 5 premii oferite de Palmolive Mediterranean Moments!

Concurs: Castiga saptamanal unul din cele 5 premii oferite de Palmolive Mediterranean Moments!

palmolive  

Castiga un kit de geluri de dus Palmolive si pregateste-te de o calatorie multisenzoriala cu cele mai noi produse Palmolive Mediterranean Moments!

Colgate-Palmolive a lansat noile geluri de dus Palmolive Mediterranean Moments in cadrul campaniei „Descopera o lume plina de placeri” care se desfasoara in perioada 15 august  - 8 septembrie 2013.

Acum ai si tu sansa de a castiga si de a testa noile produse Palmolive Mediterranean Moments care iti vor oferi senzatia unei escapade mediteraneene datorita noilor formule pe baza de ingrediente naturale de origine marocana si italiana.

Intra pe pagina de Facebook Pamolive Romania  https://www.facebook.com/PalmoliveRomania?fref=ts  si afla raspunsul la intrebarea postata in cadrul concursului.

Mai mult decat atat, surprizele Palmolive continua si in magazine, unde participantii au sansa de a intra in cursa pentru marele premiu - o excursie pentru doua persoane in PamukkaleTurcia.

Concursul se va desfasura in perioada 20 august – 3 septembrie.2013. Saptamanal, Palmolive Rpmania va oferi in cadrul concursului cate 5 premii, constand in seturi de produse Palmolive.

Raspunde la urmatoarea intrebare:

Ce ingrediente se regasesc in noile produse Palmolive Mediterranean Moments?

  • miere
  • caise din Italia si capsune
  • zmeura

PARTICIPA LA CONCURS!