Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga saptamanal unul din cele 5 premii oferite de Humex!
Spray-urile nazale Humex de la Laboratoires Urgo previn bolile specifice sezonului rece
Pentru ca sezonul racelilor este deja instalat, iar familia ta este mai sensibila in aceasta perioada, Laboratoires Urgo te ajuta sa previi bolile care le pot face rau celor dragi. Astfel, produsele din gama Humex sunt indicate prevenirii bolilor ORL care pot aparea datorita venirii anotimpului rece.
Humex propune doua formule care se adreseaza atat adultilor cat si copiilor si sunt adaptate diferitelor necesitati:
Humex 100% Apa de Mare Copii si Humex 100% Apa de Mare Adulti sunt indicate pentru utilizarea zilnica asigurand o igiena nazala corespunzatoare, hidratarea mucoasei nazale in mediu uscat si eliminarea alergenilor. Humex 100% Apa de Mare Copii poate fi administrat bebelusilor incepand cu varsta de 1 luna, copiilor si adolescentilor.
O igiena nazala corespunzatoare joaca un rol tot mai important in rinita alergica: imbunatateste calitatea vietii a numerosi pacienti, diminuand scurgerile nazale si congestia nazala. in plus, reduce suprafata mucoasa a alergenilor, reziduurilor celulare si elementelor responsabile de inflamatia locala. Astfel, in cazul rinitelor alergice, apa de mare este un tratament eficient, sigur si o optiune perfecta pentru copiii mici si femeile insarcinate* care nu au alte mijloace pentru atenuarea simptomelor. Femeile insarcinate pot utiliza produsul fara teama deoarece nu prezinta nici un risc pentru siguranta fatului.
Apa de mare nediluata contine cupru, magneziu, seleniu si sulf, elemente cu proprietati recunoscute stiintific. Oligoelementele au proprietati benefice recunoscute de comunitatea medicala. De exemplu, cuprul combate infectiile, inflamatiile si virusurile. Prin urmare, folosirea apei de mare nediluate pentru igiena nazala beneficiaza de toate avantajele.
 
Raspunde la urmatoarea intrebare:
Humex 100% Apa de Mare Adulti poate fi utilizat de femeile insarcinate?
   
 Da, sunt de acord cu  termenii si conditiile