Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-05-31. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga saptamanal un voucher de 1.000 lei!

Campania „Castiga cu newsletter-ul Flanco” se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei incepand cu data de 24 Martie 2014 si pana in ziua in care Organizatorul decide incetarea Campaniei.

La campania „Castiga cu newsletter-ul Flanco” poate participa orice persoana fizica sau juridica care se aboneaza la newsletter-ul Organizatorului incepand cu  data de 24 Martie 2014. Participarea la Campanie nu este conditionata de achizitia vreunui produs.

Mecanismul campaniei:

Pentru a participa la Campanie, orice persoana interesata trebuie sa se aboneze la newsletter-ul Organizatorului, prin oricare dintre modalitatile de abonare existente, incepand cu 24.03.2014  si pana in ziua  in care Organizatorul decide incetarea Campaniei.  Pentru a se abona la newsletter, participantul trebuie sa inscrie o adresa de e-mail valida si numele sau real, folosind oricare dintre modalitatile de abonare existente.  Fiecare adresa de e-mail inscrisa va primi un id de abonare, care este numar natural unic; o adresa de email poate primi cel mult un id de abonare;

Premiile Campaniei sunt:

  • 1 x voucher electronic de cumparaturi in valoare de 1.000 (unamii) lei cu TVA inclus, la fiecare extragere. Fiecare voucher electronic cadou poate fi utilizat exclusiv pentru cumparaturi pe site-ul www.flanco.ro sau in orice magazin Flanco.

Voucherul electronic castigat este transmisibil. Voucherul electronic nu poate fi cumulat cu un alt voucherul electronic pentru plata unei comenzi/achizitii.

Pentru a beneficia de reducerea voucherului electronic, castigatorii persoane fizice sau juridice, vor introduce codul unic al voucherul electronic primit prin e-mail, in campul”adaugă cod promo”al comenzii online nou inregistrata sau va comunica seria voucherului reprezentantului de vanzari din orice magazin Flanco.

Fiecare voucher electronic castigat este valabil pentru cumparaturi pana la data de 30 iunie 2014 inclusiv.

Un voucher electronic poate fi folosit pentru o singura comanda/achizitie. In cazul in care valoarea comenzii/achizitiei este mai mica decat valoarea voucherului electronic, diferenta nu se reporteaza.

Castigatorii vor fi desemnati in etape de premiere desfasurate in fiecare zi de luni a saptamanii in care se desfasoara Campania, cu exceptia zilei de 24.03.2014. In fiecare zi de luni, cu exceptia zilei de 24.03.2014,  se va extrage un castigator al unui voucher electronic in valoare de 1.000  (o mie) lei, TVA inclus. Castigatorul va fi extras dintre participantii inscrisi in concurs in saptamana anterioara zilei in care este realizata tragerea la sorti precum si dintre abonatii Organizatorului de dinaintea saptamanii anterioare extragerii abonatii care au deschis in saptamana anterioara extragerii cel putin 1 (unu) newsletter primit de la Organizatorsi in prin intermediul caruia au accesat site-ul www.flanco.ro.

In cadrul fiecarei etape de premiere vor fi extrase 3 (trei) adrese de e-mail participante in Campanie, prima adresa apartinand castigatorului, iar urmatoarele doua, reprezentand rezerve.

Fiecare castigator desemnat va primi 1 (un) voucher electronic, in valoare de 1.000 (unamie) lei, TVA inclus.