Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga saptamanal, prin tragere la sorti, unul din cele 8 vouchere de cumparaturi in valoare de 50 ron fiecare!

Concurs: Castiga saptamanal, prin tragere la sorti, unul din cele 8 vouchere de cumparaturi in valoare de 50 ron fiecare!

bellad

Denumire. Durata. Locul desfasurarii:

Loteria promotionala BELLADONNA poarta denumirea ,,Cumperi de la Belladonna si castigi" si ofera posibilitatea tuturor cumparatorilor din farmaciile Belladonna sa participe la o loterie promotionala la care se pot castiga vouchere, pe baza bonurilor de casa emise in perioada 27 august - 31 decembrie 2013 in oricare dintre farmaciile Belladonna. Se va lua in considerare data calendaristica inscrisa pe bonul de casa, in conformitate cu conditiile si dreptul de participare prezentate in sectiunile urmatoare.

Loteria promotionala se desfasoara pe site-ul  www.farmaciilebelladonna.ro

Dreptul de participare:

La aceasta loterie promotionala pot participa numai persoane fizice, romane sau straine, in conformitate cu prevederile prezentului regulament, care au  achizitionat  produse  din farmaciile Belladonna in perioada 27 august - 31 decembrie 2013 (data emiterii bonului de casa). Dovada achizitionarii din farmaciile Belladonna se face pe baza bonului de casa, in original.

Conditiile si modul de participare:  

Fiecare bon de casa ofera clientului dreptul de a participa la loterie.

Pentru a participa la loterie, clientul trebuie sa completeze formularul de inscriere de pe site-ul  www.farmaciilebelladonna.ro care presupune introducerea adresei de e-mail si numarului bonului de casa care face dovada achizitiei de produse din farmaciile Belladonna.Prin completarea formularului clientul isi da acordul pentru inscrierea la newsletterul Belladonna.

Fiecare bon de casa introdus pe site ii confera clientului dreptul de participare la tombola care se desfasoara in fiecare saptamana in perioada 27 august – 31 decembrie 2013 la care poate castiga saptamanal un voucher de 50 lei (TVA inclus) in fiecare farmacie Belladonna.

Fiecare participant nu are dreptul de a introduce mai mult de 2 bonuri pe zi.

Participantii au obligatia de a pastra bonul de casa si de a-1 preda, in original, la ridicarea premiilor. In cazul in care un participant nu poate prezenta, la validarea si ridicarea premiilor bonul de casa in original, acesta va pierde dreptul de ridicare a premiului.

Descrierea premiilor:

Premiile  oferite  la  loteria  promotionala  sunt  reprezentate  de  144  vouchere  in valoare  totala  de 7200 lei (TVA inclus).

Acordarea premiilor si anuntarea castigatorilor:

Castigatorii premiilor nu au posibilitatea de a cere modificarea premiilor sau a caracteristicilor acestora.

Extragerea

In fiecare zi de marti a saptamanii din perioada 27 august - 31 decembrie 2013, un soft va realiza cate opt extrageri, prin care se vor acorda 8 premii, fiecare reprezentand:

  • 1 voucher in valoare de 50 lei (TVA inclus)

Anuntarea castigatorilor se face prin e-mail, la adresa furnizata la inscriere.

Vor fi considerate valide doar bonurile de casa aferente cumparaturilor efectuate in perioada 27 august - 31 decembrie 2013, pana la ora 24.00 din data de 30  decembrie 2013.

PARTICIPA LA CONCURS!