Concurs: Castiga sacul de dormit 3 in 1, oferit de mammashop!
60
concursuri
active
Premii
in valoare de

348.84
miliarde de lei,
adica

348.839.387,00
RON
11524
concursuri
expirate
24
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga sacul de dormit 3 in 1, oferit de mammashop!

   2013.11.29  Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti  1693

Confortul si siguranta bebelusului sunt foarte importante pentru orice parinte. Tocmai de aceea, sacul de dormit se incadreaza in categoria celor mai utile accesorii necesare pentru cresterea micutului.

Lasandu-i multa libertate de miscare, sacul de dormit ii aduce in acelasi timp bebelusului multa liniste pe tot parcursul noptii, fiind un produs extrem de calduros si confortabil.

Sacul de dormit "3-in-1" este  potrivit pentru copii, lungimea putand fi ajustata in functie de dimensiunile bebelusului. Este fabricat din materiale speciale, pentru a oferi confortul termic de care are nevoie copilul dumneavoastra, fara a exista riscul de supraincalzire.

Daca iti doresti ca bebelusul tau sa doarma intr-un astfel de accesoriu, participa la concursul "Castiga sacul de dormit "3 in 1" oferit de mammashop.ro".

Ce trebuie sa faci?

Da like paginii de facebook mammashop.ro, raspunde corect la intrebarea "Pentru ce varsta este potrivit sacul de dormit Motherhood?" si aboneaza-te la newsletterul bebelu.ro.

Perioada de desfasurare a concursului: 28 noiembrie - 05 decembrie 2013.

De Mos Nicolae, extragem castigatorul.

Castigatorul va fi anuntat pe site, iar sponsorul concursului il va contacta in termen de 5 zile, pentru a-i oferi premiul.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri concursuri online