Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-01-29. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga romanul Iubire de Katie Cotugno!

Dacă aveaţi impresia că aventura noastră cu "Iubire" de Katie Cotugno s-a terminat, vă înşelaţi! În afară de cele trei exemplare pe care le-am pus la bătaie deja pentru voi, mai avem de dat.. încă două! Ceea ce vom face în cele ce urmează

Ce aveţi de făcut?
Să lăsaţi un comentariu la această postare în care să ne povestiţi despre prima voastră iubire.. Cum v-aţi cunoscut, cum s-a desfăşurat povestea.. orice vreţi voi.  Sau dacă nu aţi avut parte de aceasta încă, ce aşteptări, speranţe aveţi de la ea.

Cum acordăm premiile: 
Un premiu va fi oferit prin tragere la sorţi iar unul prin jurizare, celui/celei care ne va cuceri cu răspunsul lui/ei, fie prin spontaneitate, sensibilitate, sau prin poveste, orice, doar să ne surprindeţi cu ceva. 

Intrări în plus:
Dacă doriţi să vă măriţi şansele pentru exemplarul pe care îl oferim prin tragere la sorţi, aveţi ocazia. Intrări în plus:
+ 2 intrări : Dacă urmăreşti blogul nostru prin GFC
+ 1 intrare: Dacă postezi în mod PUBLIC pe Facebook despre concurs
+ 1 intrare: Dacă laşi un comentariu la recenzia cărţii
+ 1 intrare: Dacă laşi un comentariu la citatele din carte.
* Dacă rezolvaţi din intrările în plus, vă rugăm să adăugaţi în comentariu şi informaţiile doveditoare.. nick-ul de GFC cu care ne urmăriţi, link-ul unde aţi postat pe Facebook, postarea sau postările la care aţi lăsat comentariu.

Durata de desfăşurare a concursului: 18  - 29 ianuarie 2014